طرز تهیه شاورما دجاج +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه شاورما مرغ
شاورما مرغ یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین ساندویچ های کشورهای عربی است که با مواد مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه شاورما مرغ به این لینک مراجعه کنید. سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای 2 نفر |
|
سینه مرغ | 200 گرم |
ماست | 2 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 4 قاشق غذاخوری |
لیموی تازه | 1 قطعه |
نان | 1 قطعه |
گوجه فرنگی | 1 قطعه |
خيار شور | 1 قطعه |
نمک و فلفل | کافی |
فلفل سیاه و پودر سیر | کافی |
مواد لازم برای سس |
|
سیب زمینیها | 1 قطعه |
سیر | 2 قرص |
لیموی تازه | ½ لیمو ترش |
ارده | 1 قاشق غذاخوری |
سس مایونز | 1 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه شاورما مرغ
مرحله اول
برای تهیه یک شاورما مرغ لذیذ ابتدا سینه مرغ را به صورت نوارهای نازک برش می دهیم سپس به همراه ماست تغلیظ شده و کمی نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر و آبلیموی تازه در ظرف مناسبی قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا سینه های مرغ را به مدت 2 دقیقه خوب ماساژ می دهیم تا با طعم دهنده ها آغشته شود، سپس درب ظرف را می بندیم و 30 دقیقه در یخچال می گذاریم تا سینه های مرغ طعم دار شوند.
سطح سوم
در مرحله بعد پوست سیب زمینی را جدا کرده و همراه با کمی نمک داخل قابلمه آب قرار دهید سپس قابلمه را روی اجاق قرار دهید تا سیب زمینی ها کاملا پخته و نرم شوند. حالا سیب زمینی ها را ریز رنده می کنیم.
مرحله چهارم
سپس در ظرف مناسبی سس مایونز را به همراه ماست، آرد، سیب زمینی، روغن زیتون و کمی پودر سیر، نمک و آبلیمو بریزید و با گوشت کوب برقی خوب هم بزنید تا سس یکدست و سفت شود.
مرحله پنجم
حالا تابه ای را با روغن مایع روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس سینه های مرغ مزه دار شده را داخل آن بریزید و کاملا سرخ کنید. سپس مقداری از سس را روی نان پیتا بریزید و سینه مرغ را روی آن قرار دهید.
مرحله ششم
سپس گوجه فرنگی خرد شده و خیارشور را روی نان می چینیم. در آخر مقداری سیب زمینی سرخ شده داخل نان می ریزیم و نان را درست می کنیم سپس در صورت تمایل در تابه تفت می دهیم. نوش جان.