طرز تهیه شربت انگور سیاه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه شربت انگور سیاه
شربت انگور سیاه یکی از نوشیدنی های خوشمزه و فوق العاده است که استفاده از این شربت شیرین و خنک در روزهای گرم تابستان بسیار دلچسب و با طراوت است و می توانید این نوشیدنی معطر را خیلی راحت و سریع تهیه کنید. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه شربت انگور سیاه به ادامه مطلب بروید سایت آموزشی مفید همراه باشید
مواد لازم برای شربت انگور سیاه | |
انگور سیاه | 1 کیلوگرم |
قند | 2 فنجان |
سرکه انگور | نصف فنجان |
طرز تهیه شربت انگور سیاه
مرحله اول
ابتدا انگور سیاه را تمیز کرده و در ظرفی بریزید و بشویید سپس انگور را در مخلوط کن بریزید و کاملا له کنید سپس در ظرفی بریزید و سرکه انگور را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا درست شود.
مرحله دوم
سپس مخلوط را به مدت 3 روز در یخچال قرار دهید تا آب انگور شفاف و یکدست شود و پس از این مدت آب انگور را از صافی رد کرده و آب انگور شفاف و رقیق را در قابلمه ای بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. ترکیب کردن
سطح سوم
سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بجوشد، وقتی به نقطه جوش رسید حرارت را کم می کنیم و می گذاریم شیره انگور به آرامی به مدت یک ربع بجوشد و کمی غلیظ شود، مواظب باشید بیشتر از یک ربع یا رنگ آن نجوشد. شربت تیره می شود
مرحله چهارم
اگر در حین پخت شربت انگور سیاه جمع شد با قاشق آن را بیرون بیاورید و آن را دور بریزید تا شربت شفاف و رنگی شود و وقتی شربت غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد.
مرحله پنجم
سپس شربت انگور سیاه را در یک بطری شیشه ای بریزید و درب آن را ببندید و بگذارید مدتی در یخچال بماند و برای سرو شربت مقداری از شربت را در لیوان بریزید و سپس یخ و کمی تخم مرغ شربتی روی آن اضافه کنید.
مرحله ششم
سپس یک لیموی تازه را پوست گرفته و برش دهید و آب آن را بگیرید و به سلیقه و ذائقه خود مقداری آبلیمو روی شربت بریزید و سپس لیوان را با آب گازدار پر کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند و شربت خنک شود.
مرحله هفتم
در این مرحله یک لیموی تازه را قاچ کرده و هر دایره را روی لبه لیوان قرار دهید و با شربت انگور سیاه تزیین کنید و این نوشیدنی خنک و مقوی را در ناهار و شام یا به تنهایی برای پذیرایی سرو کنید.