طرز تهیه شش انداز بادمجان با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شش انداز بادمجان را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز پخت شش سایز بادمجان
سس بادمجان یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با بادمجان تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز پخت شش سایز بادمجان برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
بادمجان | 5 عدد وسط |
مخلص کلام | 80 گرم |
رب انار | 2 تا 3 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد وسط |
آب جوش | 2 فنجان |
طرز پخت شش سایز بادمجان
مرحله اول
برای تهیه شش سایز بادمجان شمالی ابتدا بادمجان ها را بشویید سپس پوست آن را جدا کرده و به صورت مربع برش دهید. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع داخل آن می ریزیم.
مرحله دوم
حالا اجازه دهید روغن خوب داغ شود سپس بادمجان ها را به تابه اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه تفت دهید تا بادمجان ها سرخ شوند. سپس فلس های پیاز را برداشته و سپس آن را شسته و ریز رنده می کنیم.
سطح سوم
در این مرحله در همان ماهیتابه ای که بادمجان ها را در آن سرخ کردیم، مجدداً کمی روغن مایع اضافه می کنیم و بلافاصله پیاز را داخل ماهیتابه می ریزیم و تفت می دهیم تا پیاز طلایی شود. سپس گردوها را داخل غذاساز بریزید.
مرحله چهارم
حالا گردو را چرخ می کنیم تا کاملا پودر شود سپس به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی گردو از بین برود. سپس مقداری رب انار به گردو اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم سپس آب جوش اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله درب قابلمه را می بندیم سپس اجازه می دهیم خورش بجوشد و به قوام خود برسد. سپس بادمجان ها را به خورش اضافه می کنیم سپس اجازه می دهیم خورش به مدت 30 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.
مرحله ششم
سرگرمی روز پس از گذشت این مدت خورش شش عدد بادمجان را از روی حرارت برداشته سپس در ظرف مورد نظر می ریزیم. در آخر خورش بادمجان را با زعفران و سبزی سرو می کنیم.
5
2