طرز تهیه شله خرمایی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز درست کردن پوسته خرما
شله خرمایی یکی از دسرهای شهر بوشهر است که شباهت زیادی به حلوا دارد و معمولا در ماه رمضان تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز درست کردن پوسته خرما برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای خرما | |
گل کامل دانه | 1 فنجان |
خرما بدون دانه و پوست | 1.5 فنجان |
آب جوش | 3 فنجان |
گل سرخ | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 50 گرم |
زعفران آب پز | 2 قاشق غذاخوری |
طرز درست کردن پوسته خرما
مرحله اول
برای تهیه شله خرما خوشمزه ابتدا باید هسته های خرما را جدا کرده و پوست آن را کاملا جدا کنیم. سپس خرماها را بدون پوست و هسته در ظرف بزرگی ریخته و آب جوش اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله درب کاسه را می بندیم و اجازه می دهیم خرماها حداقل دو ساعت به همین حالت بمانند. سپس آرد را در ظرف مناسبی الک می کنم سپس روی حرارت خیلی ملایم قرار می دهم.
سطح سوم
حالا آرد را با حوصله تفت می دهیم تا رنگ آن شبیه به رنگ آرد نخودچی شود سپس خرماها را با همزن مخلوط کرده و به آرد اضافه می کنیم. سپس مدام مواد را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله چهارم
اگر مخلوط آرد و خرما سفت شد می توانیم نصف پیمانه دیگر آب جوش اضافه کنیم. مخلوط پرک خرما باید نرمتر و شلتر از حلوا باشد. پس از یکنواخت شدن آرد و خرما، گلاب را به همراه کره و زعفران دم کرده اضافه کنید.
مرحله پنجم
حالا دوباره مواد را با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. اگر می خواهید پوست خرما را پیچیده تر کنید، می توانید مقداری گردو یا فندق آسیاب شده به آن اضافه کنید و با بقیه مواد خوب مخلوط کنید.
مرحله ششم
در مرحله آخر بعد از اینکه پوسته خرما یکدست شد آن را از روی حرارت بر می داریم. سپس پوست های داغ خرما را داخل ظرف انتخابی می ریزیم و به سلیقه خود با آجیل و ادویه تزئین می کنیم.