طرز تهیه شکلات سالامی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شکلات سالامی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه سالامی شکلاتی
سالامی شکلاتی یکی از انواع شیرینی های لذیذ و مجلل است که طبق دستور پخت های مختلف تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالامی شکلاتی در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای سالامی شکلاتی |
|
بیسکویت پای بوربن | 150 گرم |
شکلات تیره و شیری | 250 گرم |
کره | 100 گرم |
کرم رنگ | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
فندق | 30 گرم |
مغز پسته | 70 گرم |
طرز تهیه سالامی شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه سالامی شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار کره را از 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و در آشپزخانه قرار می دهیم تا با دمای محیط سازگار شود. سپس شکلات تیره و شیری را ریز خرد می کنیم و در ظرف مناسبی می ریزیم.
مرحله دوم
حالا کره دمای اتاق را به همراه خامه صبحانه به کاسه اضافه کنید و کاسه را روی حرارت غیر مستقیم کتری قرار دهید. سپس مخلوط شکلات و خامه را به روش بانماری ذوب کنید تا کاملا یکدست و یکدست شود.
سطح سوم
سپس پسته، فندق و عصاره وانیل را به کاسه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا بیسکویت های پتی بورس را به قطعات متوسط برش بزنید و به کاسه اضافه کنید سپس خوب هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله سطح کار را با سلفون می پوشانیم سپس کیک شکلاتی را روی سلفون می ریزیم و به کمک سلفون داخل قالب شکلاتی می غلتانیم. سپس شکلات را به مدت 3 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سفت شود.
مرحله پنجم
اگر شکلات سفت بود مقداری شکلات را آب کرده و اضافه کنید. بعد از 3 ساعت شکلات را از یخچال خارج کرده و مقداری پودر قند روی آن الک کرده و به اندازه های دلخواه برش دهید. نوش جان.
5
2