آشپزی

طرز تهیه شیرینی آب دندون +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه خمیر دندان

آب نبات آب دندون یکی از شیرینی های خوشمزه و سنتی استان مازندران است که آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه خمیر دندان برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای خمیردندان
ارد 1 فنجان
آرد برنج 1.5 فنجان
روغن جامد 1 فنجان
زرده 2 عدد
فشار دادن ½ قاشق چایخوری
شکر پودر شده 1 فنجان
پودر خمیرمایه ½ قاشق چایخوری
زعفران آب پز 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خمیر دندان

مرحله اول

برای تهیه شیرینی های لذیذ آب دندون ابتدا روغن را به همراه پودر قند در ظرف مناسبی بریزید سپس با همزن خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس زرده تخم مرغ و پودر هل را در کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا دوباره مواد را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. سپس آرد سفید را با آرد برنج و بکینگ پودر ترکیب می کنیم و دو بار الک می کنیم تا کاملا یکدست و یکدست شوند. حالا مخلوط آرد را به مواد داخل کاسه اضافه کنید.

سطح سوم

در این مرحله ابتدا مواد را با قاشق مخلوط می کنیم سپس با دست ورز می دهیم تا خمیر یکدست و یکدستی به دست آید. اگر بخواهیم این مربا را با زعفران درست کنیم خمیر را نصف کرده و زعفران دم کرده را به یک قسمت اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا خمیر را خوب ورز می دهیم تا رنگ آن یکدست زعفرانی شود. بعد از آماده شدن خمیر آنها را داخل سلفون می بندیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خوب استراحت کنند.

مرحله پنجم

بعد از این مدت فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن می کنیم و می گذاریم گرم شود و بعد از آن خمیر را از یخچال خارج می کنیم. سپس سینی فر را کاملا با کاغذ پخت می پوشانیم.

مرحله ششم

حالا خمیر را به اندازه یک گردو می گیریم و به شکل گرد در می آوریم و در سینی فر می گذاریم. در صورت تمایل می توانیم کیک ها را با مهر مورد نظر شما مهر کنیم. بعد از اینکه همه خمیر را آماده کردیم سینی را داخل فر می گذاریم.

مرحله هفتم

حدود 15 تا 20 دقیقه طول می کشد تا کلوچه ها کاملا پخته شوند. بعد از اینکه شیرینی ها را از فر خارج کردیم یک ساعت کناری می گذاریم تا خنک شوند سپس در ظرف مورد نظر می گذاریم و سرو می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا