آشپزی

طرز تهیه شیرینی ارده کنجد +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه شیرینی از آرد کنجد

کیک ارده کنجدی یکی از کیک های خوشمزه و مغذی است که با دستور العمل های ساده درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه شیرینی ارده کنجد ادامه دارد با سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای کیک های آرد کنجدی
ارد 1 فنجان
کنجد ½ فنجان
شکر پودر شده ½ فنجان
روغن مایع ¼ فنجان
پودر دارچین یا هل نوک یک قاشق چای خوری
تاریخ کافی

طرز تهیه شیرینی از آرد کنجد

مرحله اول

برای تهیه شیرینی ارده کنجدی لذیذ، در ابتدای کار، ارده را به همراه روغن مایع در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط کنید، سپس پودر قند را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله دوم

در این مرحله فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. سپس در صورت تمایل پودر دارچین را به همراه آرد در صافی بریزید و 3 بار الک کنید سپس کم کم به ظرف اضافه کنید.

سطح سوم

حالا با قاشق مواد را هم میزنیم تا خمیر یکدست و غلیظی به دست بیاید سپس خمیر را به اندازه یک گردوی درشت جدا کرده و مقداری خرما در آن میریزیم سپس خمیر را جمع کرده و در کمی کنجد میغلطانیم.

مرحله چهارم

حالا خمیر را فرم میدهیم و با فاصله از هم در تابه ای که با کاغذ روغنی پوشانده ایم میگذاریم. سپس قالب را در طبقه وسط فر می گذاریم و اجازه می دهیم کیک ها به مدت 20 دقیقه بپزند. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا