طرز تهیه شیرینی الماسی موکا با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی الماسی موکا را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک الماس موکا
شیرینی الماس موکا یکی از شیرینی های پرطرفدار ترکی است که برای سرو و تماشای آن مناسب است آموزش پخت دستور کامل و مرحله به مرحله تهیه کوکی الماس موکا و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای کیک الماس موکا | |
آرد قنادی | 2.5 فنجان |
کره نرم | 200 گرم |
شکر پودر شده | 1 فنجان |
پودر کاکائو | 3 قاشق غذاخوری |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
پودر قهوه فوری | 2 قاشق غذاخوری |
نوتلا و شکر | کافی |
طرز تهیه کیک الماس موکا
مرحله اول
برای تهیه خمیر الماس موکا در ابتدای کار فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن می کنیم و می گذاریم خوب گرم شود سپس سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله پودر قند و کره نرم را در ظرفی ریخته و با همزن هم میزنیم تا بافت مواد غلیظ و پفکی شود. در حین مخلوط کردن کره و پودر قند، بهتر است کاسه را چند بار حرکت دهید تا مواد به طور یکنواخت مخلوط شوند.
سطح سوم
حالا تخم مرغ را به کاسه اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر مواد را هم بزنید تا یکدست شود. سپس پودر قهوه فوری، پودر کاکائو و آرد را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله مواد خشک را در دو تا سه مرحله الک کرده و در دو مرحله به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم. در همین حین مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر نرم و یکدستی در کاسه به دست آید.
مرحله پنجم
حالا خمیر را به اندازه یک گردو می گیریم و به شکل گرد در می آوریم سپس با نوک انگشتان روی خمیر یک فرورفتگی ایجاد می کنیم. سپس تمام خمیر را به همین ترتیب آماده می کنیم و در سینی فر می گذاریم.
مرحله ششم
قالب را به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید سپس آن را از یخچال خارج کرده و در طبقه وسط فر قرار دهید. پخت کیک ها حدود 20 دقیقه طول می کشد و بعد از آن قالب را از فر خارج می کنیم.
مرحله هفتم
حالا صبر می کنیم تا شیرینی ها خوب خنک شوند سپس مقداری نوتلا داخل قیف می ریزیم و قسمت فرو رفته کوکی ها را با نوتلا پر می کنیم. در آخر شیرینی ها را در ظرفی ریخته و با چای سرو کنید.
5
2