آشپزی

طرز تهیه شیرینی بدون شکر با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی بدون شکر را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه شیرینی بدون شکر

شیرینی بدون قند یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سالم است که در دستورهای مختلف قابل تهیه است تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی بدون شکر را در ادامه مطلب ببینید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای شیرینی های بدون قند
آرد سفید 185 گرم
یک تخم مرغ 20 گرم
روغن مایع 50 گرم
پودر کاکائو 15 گرم
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
آب خرما ⅔ فنجان
وانیل نوک یک قاشق چای خوری
کنجد یا گردو برای تزئین

طرز تهیه شیرینی بدون شکر

مرحله اول

برای تهیه شیرینی های لذیذ بدون شکر در ابتدای کار شیر غلیظ خرما را به همراه کره مایع در ظرف مناسبی بریزید و با قاشق مخلوط کنید سپس تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بریزید.

مرحله دوم

حالا تخم مرغ را با چنگال خوب می زنیم تا گلوله نشود، 20 گرم از آن را جدا می کنیم و با وانیل به ظرف شیره خرما اضافه می کنیم. سپس مواد را در ظرف خوب مخلوط می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله پودر کاکائو را به همراه بیکینگ پودر و آرد داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید سپس کم کم به کاسه اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا خمیر یکدست و بسیار چسبناکی به دست آید. .

مرحله چهارم

حالا روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت 1 شب در یخچال قرار دهید تا خمیر شیرینی کاملا سفت شود و چسبندگی خود را از دست بدهد. بعد از این مدت فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم.

مرحله پنجم

حالا اجازه دهید فر کاملا گرم شود سپس سینی را با کاغذ پخت بپوشانید. بعد از آن گلوله هایی به وزن 17-18 گرم از خمیر خارج می کنیم و گرد می کنیم و در سینی فر می گذاریم.

مرحله ششم

حالا روی خمیر را با کنجد یا گردو تزئین کنید و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید تا کیک ها به مدت 15 دقیقه بپزند. بعد از این مدت قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کیک ها خنک شوند.

مرحله هفتم

وقتی کیک ها کاملا خنک شدند آنها را از کاغذ کره جدا می کنیم و در ظرف مورد نظر می گذاریم. توجه داشته باشید که ماندن بیش از حد شیرینی ها در فر باعث خشک شدن بافت آنها می شود. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا