طرز تهیه شیرینی براونی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی براونی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه براونی
براونی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که می توان آن را در دستور العمل های مختلف تهیه کرد تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه براونی را در ادامه مطلب ببینید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای براونی |
|
تاریخ | 6 عدد |
پودر کاکائو | 1 قاشق غذاخوری |
ارده | 1 قاشق غذاخوری |
بادام ها | 6 عدد |
شکلات تلخ | بسته 1.5 |
طرز تهیه براونی
مرحله اول
برای تهیه یک براونی خوشمزه در ابتدای کار پوست و هسته خرماها را جدا کرده و به مدت 5 دقیقه در ظرف آب داغ قرار دهید تا کاملا نرم شوند سپس در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
مرحله دوم
وقتی آب اضافی خرماها کاملا گرفته شد آنها را به همراه پودر کاکائو و آرد و بادام در غذاساز یا همزن بریزید سپس خوب هم بزنید تا مواد کیک مخلوط و یکدست شود و خمیر نرمی به دست آید.
سطح سوم
حالا خمیر به دست آمده را روی کاغذ روغنی بگذارید سپس به شکل مستطیل در آورید. سپس روی آن را سلفون می کنیم و به مدت 10-15 دقیقه در فریزر قرار می دهیم تا کاملا سفت شود.
مرحله چهارم
در همین حین شکلات تلخ را به روش بانماری روی بخار کتری ذوب کنید و اجازه دهید کمی خنک شود. بعد از 10 دقیقه شیرینی ها را از فریزر خارج کرده و به اندازه های دلخواه برش دهید.
مرحله پنجم
حالا برش های شیرین را در شکلات آب شده میغلتانیم تا کاملا سطح آنها را بپوشاند. سپس کوکی ها را دوباره به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار می دهیم تا شکلات روی آنها کاملا سفت شود.
مرحله ششم
بعد از این مدت شیرینی ها را از فریزر خارج کرده و به دلخواه روی آن ها را با شکلات آب شده تزیین کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. در آخر شیرینی را با چای سرو می کنیم. نوش جان.
5
1