آشپزی

طرز تهیه شیرینی توت با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی توت را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه شیرینی توت

شیرینی بری بادامی یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است که نیازی به پخت ندارد و برای سرو در ایام نوروز بسیار مناسب و شیک می باشد.این شیرینی خوشمزه و ساده خیلی سریع و راحت تهیه می شود و طعم فوق العاده ای دارد. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه شیرینی توت برای بالاخره یک سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای شیرینی جنگلی
پودر بادام 100 گرم
شکر پودر شده 75 گرم
گل سرخ 2 قاشق غذاخوری
قند کافی
یک رنگ کافی
خلال پسته یا بادام کافی

طرز تهیه شیرینی توت

مرحله اول

من آماده می کنم آب نبات توت ابتدا مقداری بادام خام را در ظرفی بریزید و سپس مقداری آب جوش روی آن بریزید و بگذارید 1 تا 2 ساعت خیس بخورد سپس پوست آن ها را جدا کرده و بادام ها را روی پارچه نخی پهن کنید تا آب آن جذب شود.

مرحله دوم

بعد از خشک شدن بادام ها را در آسیاب بریزید و کاملا چرخ کنید یا چند خلال بادام را پودر کنید و استفاده کنید.

سطح سوم

سپس مقداری شکر را در آسیاب بریزید و کاملاً خرد کنید سپس پودر بادام و پودر قند را در میکسر یا غذاساز بریزید و با هم مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند و بافت یکنواختی پیدا کنند و در این فاصله کمی گلاب اضافه کنید. در یک زمان. و با هم مخلوط کنید.

مرحله چهارم

سپس با توجه به ذائقه و میل خود یک یا چند رنگ خوراکی به مواد اضافه کنید، چون توت فرنگی صورتی و قرمز است بهتر است از رنگ خوراکی صورتی استفاده کنید و کاملا با مواد مخلوط کنید، می توانید شیرینی بدون رنگ و سفید درست کنید.

مرحله پنجم

برای جلوگیری از خشک شدن سریع کیک ها و افزایش ماندگاری آن ها می توانید از دو قاشق غذاخوری شربت افرا استفاده کنید و داخل مواد بریزید و مخلوط کنید و به جای شربت افرا از گلوکز هم استفاده کنید.

نکته: افزودن شربت افرا یا گلوکز اختیاری است و نمی توانید از این مواد استفاده کنید.

مرحله ششم

سپس از مواد کمی بزرگتر از فندق بردارید و با دست گرد کنید و به شکل قطره در بیاورید و در انتها به جای ساقه توت فرنگی یک خلال پسته بگذارید و خمیر را در شکر بغلتانید تا شکر همه چیز را بپوشاند. قطعات آن را بپوشان

مرحله هفتم

می توانید میوه را به چندین رنگ مختلف مانند زعفرانی، پسته ای یا سفید بدون نیاز به رنگ خوراکی درست کنید. اگر به جای پودر بادام از پودر پسته استفاده کنید سبز پسته ای می شود و اگر کمی زعفران به مواد اضافه کنید زعفرانی می شود.

مرحله هشتم

سپس کیک های بادام را در ظرف مناسبی بریزید و درب آن را محکم ببندید و به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید، اما بهتر است دو روز بعد از تهیه این کیک ها که لطیف ترین و نرم ترین هستند از آن ها استفاده کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا