آشپزی

طرز تهیه شیرینی تونسی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی تونسی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه شیرینی تونسی

شیرینی تونسی یکی از انواع شیرینی های لذیذ و لذیذ است که منشا آن کشور تونس است، این شیرینی سبک بافت و بسیار آسان و سریع درست می شود، شیرینی تونسی به عنوان یک دسر خوشمزه برای سرو مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی تونسی به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد اصلی شیرینی های تونس
آرد بادام 250 گرم
شکر پودر شده 75 گرم
تخم مرغ در دمای اتاق 1 یا 2 عدد
پوست لیموی تازه یا خشک رنده شده 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
پودر قند برای تزیین کافی
پسته برای تزیین کافی

طرز تهیه شیرینی تونسی

مرحله اول

ابتدا آرد بادام و پودر قند را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط می کنیم سپس یک عدد لیمو را شسته و خشک می کنیم و پوست سبز آن را با رنده ریز رنده می کنیم سپس پوست لیموی رنده شده را به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

مرحله دوم

سپس لیمو را برش داده و آب آن را بگیرید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند و عطر لیمو در مواد پخش شود سپس یک تخم مرغ را در ظرفی بریزید و با چنگال هم بزنید تا گلوله شود. سپس به مخلوط اضافه کنید.

سطح سوم

اگر بعد از اضافه کردن یک تخم‌مرغ، خمیر جمع شد، کافی است، اما اگر خمیر جمع نشد، یک تخم‌مرغ دیگر به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید و مخلوط کنید، سپس خمیر را با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدست شود. لباس فرم.

مرحله چهارم

سپس خمیر را در کیسه فریزر گذاشته و در یخچال می گذاریم و نیم ساعت استراحت می دهیم تا بافت آن یکدست شود و طعم همه مواد با هم مخلوط شود و بعد از این مدت خمیر را از یخچال خارج کنید.

مرحله پنجم

سپس یک تکه از خمیر را به اندازه یک گردو بیرون بیاورید و با دست شکل دهید و گرد کنید، سپس در ظرفی مقداری پودر قند بریزید و گلوله های خمیر را در پودر قند بغلتانید و سپس یک پسته وسط آن قرار دهید. خمیر. و سفتش کن..

مرحله ششم

سپس کناره های خمیر را با چنگال یا ابزار دیگری شکل داده و تزیین کنید، سپس کاغذ چرب شده را در قالب یا قالب قرار دهید، سپس خمیر را با فاصله در قالب بچینید و سپس قالب را در فری که گرم شده است قرار دهید. ده دقیقه بگذارید

مرحله هفتم

فر را با دمای 180 درجه گرم کنید و اجازه دهید شیرینی ها به مدت 10-15 دقیقه خوب بپزند سپس سینی را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود سپس با احتیاط کلوچه ها را از روی کاغذ جدا کنید. روغن را جدا کنید.

مرحله هشتم

سپس شیرینی ها را در ظرف دیگری بریزید و روی آن ها را پودر قند بپاشید و به دلخواه با پودر پسته، پودر نارگیل، تکه های گردو، تکه های فندق و خلال بادام تزئین کنید، سپس در ظرف مناسب مقداری شیرینی تونسی بریزید. سرگرمی روز شیرینی تونسی را به عنوان یک صبحانه خوشمزه و مقوی همراه با چای سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا