طرز تهیه شیرینی جبنیه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی جبنیه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه چیزکیک
کیک پنیر یکی از انواع شیرینی های خوش طعم و لذیذ است که برای ایام ماه رمضان و افطار بسیار مناسب و مقوی می باشد.این کیک خوشمزه و پرطرفدار بسیار راحت و سریع با مواد مختلف تهیه می شود و بافتی سبک و ترد دارد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه چیزکیک برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
ارد | 3 تا 4 فنجان |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
نمک | 1 پنس |
نشاسته ذرت | 1 قاشق چایخوری |
پنیر خامه ای | 100 گرم |
شیر ولرم | نصف فنجان |
مخمر نان | 1 قاشق غذاخوری پر |
قند | 1 قاشق چایخوری |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
روغن مایع | 1/3 فنجان |
طرز تهیه چیزکیک
مرحله 1: آماده سازی و مخلوط کردن اولیه آرد
ابتدا نیمی از آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکنواخت شود سپس آن را در ظرفی بریزید و بیکینگ پودر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس مقداری نمک روی آرد بریزید و با آن مخلوط کنید سپس نشاسته ذرت را اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله 2: پنیر خامه ای و شیر را مخلوط کنید
وقتی همه مواد کاملا با هم مخلوط شدند، مخلوط آرد را الک کنید تا یکدست شود و کنار بگذارید، سپس در ظرفی مقداری پنیر خامه ای بریزید و نصف مقدار شیر تازه ولرم را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
مرحله 3: شیر، مخمر و شکر را اضافه کنید
بعد نصف دیگر شیر گرم را با کمی خمیر مایه مخلوط کنید تا یکدست شوند، سپس کمی شکر به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود، سپس پنیر خامه ای را به مخلوط اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید، سپس در ظرف را بپوشانید. . خفه شو
مرحله 4: تخم مرغ و روغن را به مخلوط اضافه کنید
سپس اجازه دهید خمیر مایه فعال شود و سپس یک تخم مرغ را به مخلوط شیر و پنیر اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا کاملا با مواد مخلوط شود سپس مقداری کره مایع روی مواد بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله 5: مایعات را با آرد ترکیب کنید
سپس مخلوط مایع را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود، چون ابتدا نصف آرد را با هم مخلوط کردید، خمیر به دست آمده کمی شل و نرم است، پس بقیه آرد را کمی به مخلوط مواد اضافه کنید. یک زمان و مخلوط کنید
مرحله 6: خمیر را به غلظت مناسب برسانید
وقتی خمیر به غلظت مناسب رسید و یکدست و یکدست شد و هنگام ورز دادن به دست نچسبید، نیازی به اضافه کردن آرد بیشتر نیست، دقت کنید که آرد زیاد به خمیر اضافه نکنید، زیرا لطافت خمیر باعث می شود از بین رفته و کوکی ها سرگرمی روز خشک و سفت می شوند.
مرحله هفتم: اجازه دهید خمیر استراحت کند
سپس روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت یک ساعت در دمای محیط بماند و حجم آن را زیاد کنید، سپس روی سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و سپس خمیر را خوب بغلتانید.
مرحله هشتم: شیرینی ها را برش داده و سرخ کنید
سپس با کاتر کیک ها را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید یا از قالب های آماده استفاده کنید و کیک ها را برش بزنید سپس مقداری روغن در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس کیک ها را داخل آن بریزید و سرخ کنید.
مرحله نهم: کیک ها را در روغن و آب میوه آغشته کنید
مقدار روغن باید به اندازه ای باشد که کلوچه ها را در آن فرو برده و دو طرف آن را کاملا سرخ کنید سپس شیرینی ها را از روغن خارج کرده و بلافاصله در شیره نرمی که از قبل آماده کرده اید بریزید و بعد از چند ثانیه بیرون بیاورید و بیاورید. .
مرحله 10: شیرینی های پنیری را تزئین کرده و سرو کنید
آب این شیرینی مانند آب زولبیا و بامیه تهیه می شود سپس روی کیک های پنیر را با پودر پسته، پودر نارگیل، پودر گردو یا خلال های بادام و کنجد تزئین کرده و در ظرف مناسبی بریزید و با چای سرو کنید.
5
1