طرز تهیه شیرینی زبان +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه شیرینی زبان
شیرینی زبان یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار در بین ایرانیان است که امروزه با دستور پخت های مختلفی تهیه می شود برای مشاهده آموزش کامل مرحله به مرحله. طرز تهیه شیرینی زبان برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای شیرینی زبان |
|
پاستا هزارلا | 1 بسته |
مواد لازم برای شهد شیرین |
|
عسل | 3 قاشق غذاخوری |
آب جوش | 1 قاشق غذاخوری |
گل سرخ | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران آب پز غلیظ | 1 قاشق غذاخوری |
کنجد، پودر نارگیل و پودر پسته | برای تزئین |
طرز تهیه شیرینی زبان
مرحله اول
من آماده می کنم یک شیرینی زبان خوشمزه در ابتدای کار خمیر خزریان را ذوب می کنیم و خمیر را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم. بعد از این مدت خمیر را به مدت 20 دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا نرم شود.
مرحله دوم
توجه داشته باشید که خمیر نباید خیلی نرم باشد بلکه هنگام کار باید سرد و کمی سفت باشد. سپس با ریختن عسل با آب جوش، زعفران دم کرده و گلاب در کاسه ای مناسب، به ساخت شهد می رویم.
سطح سوم
حالا مواد را در کاسه مخلوط می کنیم تا با هم مخلوط شوند سپس چاقویی را که با آن قصد داشتیم خمیر را تقسیم کنیم در فریزر قرار می دهیم تا کاملا خنک شود. سپس خمیر خزریان را با وردنه صاف می کنیم تا سطح آن یکدست شود.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید که لبه های خمیر را زیاد با وردنه فشار ندهید زیرا در هنگام پخت به هم می چسبند و پای لایه لایه نمی شود. برای تهیه کیک در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود.
مرحله پنجم
اگر فر نباشد، فر خانگی برای پخت کیک آماده می کنیم، برای این کار یک پخش کننده آتش گذاشته و یک قابلمه بزرگ روی آن می گذاریم، سپس درب قابلمه را با درب می بندیم و می گذاریم کاملا داغ شود.
مرحله ششم
در این مرحله نیمی از خمیر خزریان را کاملا با شهد پاک می کنیم سپس یک طرف خمیر را به طرف دیگر برمی گردانیم. حالا با چاقویی که در فریزر گذاشتیم با خط کش خمیر را به اندازه های دلخواه برش می دهیم.
مرحله هفتم
سپس وسط هر خمیر شیرینی را با چاقو یک تورفتگی ایجاد می کنیم تا مرکز کلوچه کاملا پخته شود. حالا سینی را با 2 لایه کاغذ روغنی خوب بپوشانید سپس خمیر را روی سینی بچینید و با شهد خوب پاک کنید.
مرحله هشتم
در صورت تمایل روی خمیر را با کمی زعفران خیس کرده پاک کنید و کنجد بپاشید. سپس یک حلقه فلزی در مرکز قابلمه قرار می دهیم و سینی را روی آن قرار می دهیم سپس درب قابلمه را کاملا می بندیم.
مرحله نهم
حالا بگذارید کیک ها به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم خوب بپزند. بعد از این مدت وقتی کوکی ها بالا آمدند و قسمت پایین آنها طلایی شد، شیرینی ها را برگردانید و اجازه دهید طرف دیگر هم طلایی شود.
مرحله دهم
بعد از 20 دقیقه که طرف دیگر شیرینی ها طلایی شد، تابه را از تابه بردارید و کنار بگذارید تا کوکی ها از روی حرارت بیفتند. حالا دوباره 2-3 بار زبان ها را با شهد روی کیک پاک می کنیم.
مرحله یازدهم
برای پخت کیک ها در فر، سینی را با دو لایه کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را داخل آن قرار دهید، سپس سینی را به مدت 15-20 دقیقه در فر قرار دهید تا کیک ها پخته و طلایی شوند. در نهایت گریل را روشن کنید تا کیک ها به مدت 5 دقیقه بپزند.
مرحله دوازدهم
در آخر کیک های لذیذ زبان را از قالب خارج می کنیم و در بشقاب مورد نظر می چینیم و به دلخواه با کنجد و نارگیل و پسته تزئین می کنیم سپس با یک فنجان چای تازه دم می کنیم. نوش جان.