طرز تهیه شیرینی عید +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه شیرینی بایرام
شیرینی عید یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که برای دیدن آموزش کامل و قدم به قدم آن بسیار مناسب است. طرز تهیه شیرینی بایرام برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای شیرینی عید |
|
آرد قنادی | 170 گرم + 1 قاشق غذاخوری |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
زرده | 1 قطعه |
کره یا مارگارین | 90 گرم |
شکر پودر شده | 80 گرم |
نشاسته ذرت | 20 گرم |
روغن مایع | 10 گرم |
پودر کاکائو | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه شیرینی بایرام
مرحله اول
برای تهیه شیرینی عید به روش مونتاژی در ابتدای کار 30 دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و بگذارید کاملا نرم شود. حالا فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.
مرحله دوم
حالا کره را که به دمای محیط رسیده در ظرف مناسبی بریزید سپس پودر قند را داخل آن الک کنید و با همزن برقی به مدت 4-5 دقیقه خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود.
سطح سوم
حالا زرده ها را به همراه وانیل به کاسه اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید سپس کره مایع را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس نشاسته ذرت را داخل کاسه الک کنید.
مرحله چهارم
حالا مخلوط را در کاسه با قاشق هم بزنید تا کاملا یکدست شود. سپس آرد کیک را 3 بار الک کرده و کم کم به کاسه اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید. از افزودن بیش از حد آرد خودداری کنید.
مرحله پنجم
وقتی خمیر یکدست و یکدستی به دست آمد، آرد اضافه نمی کنیم. حالا خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید سپس به یک قسمت پودر کاکائو و به قسمت دیگر یک قاشق آرد اضافه کنید.
مرحله ششم
حالا خمیر را به کمک وردنه به طور جداگانه بین دو تکه کاغذ کره پهن می کنیم و بعد به شکل دلخواه برش می زنیم. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و کیک ها را داخل آن می چینیم.
مرحله هفتم
سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید دسرها به مدت 15 دقیقه در فر بمانند تا کاملا پخته شوند. وقتی لبه های کیک ها طلایی شد، قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شوند.
مرحله هشتم
وقتی کیک ها خنک شدند آنها را از کاغذ کره جدا کرده و در ظرف مورد نظر بریزید. اکنون در حال تزیین کوکی های کاکائویی با شکلات سفید و کوکی های سفید با شکلات کاکائویی هستیم. نوش جان.