آشپزی

طرز تهیه شیرینی لطیفه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی لطیفه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه شیرینی لطیفه

شیرینی لطیفه یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار در بین ایرانیان است که با دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه شیرینی لطیفه برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای شیرینی لطیفه
یک تخم مرغ 3 عدد
آرد قنادی 110 گرم
شکر دانه ریز 90 گرم
نشاسته ذرت 20 گرم
پودر خمیرمایه ⅓ قاشق چایخوری
عصاره وانیل ¼ قاشق چایخوری
کرم رنگ کافی

طرز تهیه شیرینی لطیفه

مرحله اول

من آماده می کنم شیرینی لطیفه به روش خرید در ابتدای کار خامه قنادی را از فریزر خارج کرده و در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا بافت آن مانند بستنی آب شود. سپس فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن می کنیم.

مرحله دوم

حالا اجازه دهید فر کاملا داغ شود سپس سفیده ها را از زرده جدا کرده و در دو کاسه جداگانه بریزید سپس سفیده ها را به مدت 2 دقیقه با همزن برقی با دور کم بزنید تا کف کند.

سطح سوم

سپس شکر را کم کم به کاسه اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا سفیده تخم مرغ ها پف کرده و فرم بگیرد. حالا زرده ها را یکی یکی به کاسه اضافه کنید و هر کدام را 30 ثانیه بزنید.

مرحله چهارم

حالا عصاره وانیل را با آخرین زرده تخم مرغ اضافه کنید و در کاسه را بیرون بیاورید تا مواد خوب مخلوط شوند. سپس آرد کیک، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را در صافی ریخته و 3 بار الک کنید.

مرحله پنجم

سپس مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کنید و با کفگیر هم بزنید تا خمیر یکدست شود. حالا مخلوط را داخل قیف با سر بشکه ساده می ریزیم و کف تابه را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مرحله ششم

حالا خمیر را با فاصله از هم در قالب می غلتانیم سپس مقداری پودر قند الک می کنیم و قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم. سپس اجازه دهید شیرینی ها به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر بپزند.

مرحله هفتم

پس از گذشت این مدت زمانی که کیک ها طلایی شدند بلافاصله قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید کیک ها خنک شوند. سپس خامه قنادی را 10 دقیقه با سرعت زیاد هم می زنیم تا فرم بگیرد.

مرحله هشتم

وقتی شیرینی ها خنک شدند آن ها را از روی کاغذ روغنی بردارید سپس روی یک قسمت از شیرینی ها خامه بمالید و با قسمت دیگر آن را بپوشانید و به مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا