آشپزی

طرز تهیه شیرینی ماربلد وانیل و شکلات با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی ماربلد وانیل و شکلات را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه بیسکویت مرمر شکلاتی وانیلی

کیک مرمر شکلاتی وانیلی یکی از کیک های خوشمزه و جشن است که برای سرو در اکثر مهمانی ها بسیار مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک مرمر شکلاتی وانیلی در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای وانیل مرمری و شکلات
یک تخم مرغ 1 عدد وسط
آرد سفید 155 گرم
شکر گرانول یا پودر قند 60 گرم
روغن مایع 36 گرم
پودر خمیرمایه ½ قاشق چایخوری
وانیل نوک یک قاشق چای خوری
پودر کاکائو 5 گرم
نوتلا یا شکلات برای صبحانه کافی

طرز تهیه بیسکویت مرمر شکلاتی وانیلی

مرحله اول

برای تهیه کیک مرمری وانیلی و شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا کاملا گرم شود سپس تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر دانه ریز و روغن مایع در ظرفی می ریزیم. . .

مرحله دوم

حالا مواد را داخل کاسه با چنگال خوب مخلوط کنید تا ذرات شکر کاملا حل شود سپس 5 گرم آرد را جدا کرده و بقیه را به همراه بیکینگ پودر 3 بار الک کرده و کم کم به ظرف اضافه کنید.

سطح سوم

سپس با لیسک مخلوط کنید تا خمیر نرم و کمی چسبنده به دست آید، سپس خمیر به دست آمده را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید و به یکی پودر کاکائو و به دیگری 5 گرم آرد اضافه کنید.

مرحله چهارم

دوباره خمیر را هم میزنیم تا یکدست شود سپس خمیر سفید را با خمیر کاکائو میچسبانیم و کمی هم میزنیم تا مرمری شود. مراقب باشید خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید.

مرحله پنجم

حالا به کمک وردنه به ضخامت 3 میلی متر خمیر به دست آمده را بین دو کاغذ کره ای باز کرده و با کاتر مورد نظر برش می دهیم. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیر را در سینی می چینیم.

مرحله ششم

حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید شیرینی ها به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر بمانند تا کاملا پخته شوند. بعد از این مدت قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید کیک ها بدون دست زدن به آنها خنک شوند.

مرحله هفتم

وقتی کیک ها کاملا خنک شدند آنها را از کاغذ کره جدا می کنیم و در ظرف مورد نظر می گذاریم. در آخر روی کیک ها را با شکلات آب شده تزئین می کنیم و با چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا