طرز تهیه شیرینی مربایی ترکیه ای با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی مربایی ترکیه ای را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه مربای ترکی
شیرینی مربای ترکی یکی از شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که برای سرو بسیار مناسب است، آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای ترکی را در ادامه مشاهده کنید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم مربای ترکی |
|
کره | 200 گرم |
روغن مایع | 1 فنجان |
قند | 5 قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | 1 قطعه |
پودر خمیرمایه | 10 گرم |
وانیل | 5 گرم |
ارد | کافی |
شیرینی دلخواه | کافی |
طرز تهیه مربای ترکی
مرحله اول
برای تهیه مربای خوشمزه ترکی 30 دقیقه قبل از شروع کار کره را از یخچال خارج کرده و بگذارید کاملا نرم شود. حالا فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا خوب گرم شود.
مرحله دوم
سپس شکر و کره در دمای اتاق را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود. حالا کره مایع را به کاسه اضافه کنید.
سطح سوم
سپس تخم مرغ را به همراه وانیل به کاسه اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط کاملا مخلوط و یکدست شود. حالا آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کرده و کم کم به کاسه اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
مرحله چهارم
وقتی خمیر نرم و یکدستی به دست آمد آرد را قطع می کنیم سپس گلوله هایی به اندازه یک گردو بزرگ از خمیر جدا می کنیم و در تابه ای که با کاغذ روغنی پوشانده ایم قرار می دهیم.
مرحله پنجم
سپس اجازه دهید شیرینی ها به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بمانند تا کاملا پخته شوند. بعد از این مدت قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید کیک ها بدون دست زدن به آن ها کاملا خنک شوند.
مرحله ششم
وقتی کیک ها کاملا خنک شدند از سینی فر خارج کرده و در سینی مورد نظر بچینید. در آخر شیرینی مرباها را با پودر قند تزئین کرده و با چای تازه دم کرده سرو می کنیم. نوش جان.
5
2