طرز تهیه شیرینی میکادو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه شیرینی میکادو
شیرینی میکادو یکی از شیرینی های محبوب دهه شصتی است که امروزه نیز طرفداران خود را دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بازارهای شیرین میکادو برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد تشکیل دهنده شیرینی میکادو | |
آرد نخودچی | 1 فنجان |
آرد سفید | 2 لیوان |
شکر پودر شده | ¾ لیوان |
کره | 150 گرم |
روغن مایع | ¾ لیوان |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | 1 قاشق چایخوری |
نان میکادو | در مقادیر کافی |
طرز تهیه شیرینی میکادو
مرحله اول
برای تهیه بازارچه های شیرین میکادو ابتدا آرد را الک کرده سپس در تابه ای مناسب با آرد نخودچی مخلوط می کنند تا یکدست شود. سپس تابه را روی اجاق بگذارید و آرد را به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
مرحله دوم
وقتی بوی خامی آرد از بین رفت کره و کره مایع را به تابه اضافه کنید و حرارت را کم کنید سپس مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس پودر کاکائو و دارچین را به مواد اضافه می کنیم.
سطح سوم
در این مرحله دوباره مواد را با هم ترکیب می کنیم تا دارچین و پودر کاکائو با هم مخلوط شوند. در مرحله بعد پودر قند را الک کرده و به تابه اضافه می کنیم و به هم زدن مواد ادامه می دهیم تا پودر قند با بقیه مواد یکدست شود.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید که وسط پتی نه خیلی سفت باشد و نه خیلی شل که بین نان ها بیفتد. سپس نان های میکادو را روی سطح کار قرار می دهیم سپس با کفگیر یا قاشق مواد را به طور یکنواخت روی نان ها پخش می کنیم.
مرحله پنجم
توجه داشته باشید که خامه قنادی باید گرم باشد و خیلی داغ نباشد تا نان خراب شود. همچنین اگر وسط پتی خیلی سرد شد دیگر نمی توانیم آن را روی سطح نان پهن کنیم و نان به آن نمی چسبد.
مرحله ششم
بعد از اینکه فیل را روی نان میکادو پهن کردیم سریع یک اسفنج دیگر می گذاریم سپس با دست خوب فشار می دهیم تا نان رول ها به فیل بچسبد. مراحل را به همین ترتیب ادامه می دهیم.
مرحله هفتم
تعداد لایه های خمیر میکادو سلیقه ای است ولی از 5 لایه کمتر نباشد. بعد از اینکه همه پوست ها را روی هم گذاشتیم یک جسم سنگین روی آن ها می گذاریم تا خوب بچسبند.
مرحله هشتم
حالا کیک های آماده شده را به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم تا جا بیفتند و جدا نشوند. بعد از این مدت شیرینی ها را از یخچال خارج کرده و به شکل دلخواه برش داده و در ظرفی بریزید.