آشپزی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

دستور پخت کوکی نارگیل

شیرینی نارگیلی یکی از خوشمزه ترین و مناسب ترین شیرینی های بایرام است. شیرینی نارگیلی شباهت زیادی به اسپند دارد. البته رنگ و طعم این دو شیرینی کاملاً متفاوت است. این شیرینی خوشمزه درست مثل شیرینی شیرینی است زیرا روی سطح آن براق، ترک خورده و ترد است و بافت داخل آن نرم و لذیذ است و برای مهمانی بسیار مناسب است. تهیه آن آسان است. فقط مرحله گرم کردن می تواند کمی طول بکشد و چیز خاصی نیست. باید دقت کنید که غلظت مایع این کیک هنگام سرد شدن خیلی سفت نباشد، اگر سفت بود چند قاشق سفیده تخم مرغ اضافه کنید و یا اگر آب ریز شد مقداری آرد برنج نرم اضافه کنید تا درست شود. ثبات. در این دسر از آنجایی که مواد مورد نیاز بسیار مهم است از پیمانه استفاده نمی شود و مواد باید بر حسب گرم باشد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی نارگیلی به ادامه مطلب بروید هدف سایت چیست؟ همراه باشید

مواد لازم برای کیک نارگیلی
سفیده تخم مرغ 150 گرم
پودر نارگیل روغنی 150 گرم
قند 300 گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
آبلیموی تازه 1 قاشق غذاخوری
آرد برنج یا سفیده تخم مرغ اضافی برای تنظیم قوام در صورت لزوم
پودر پسته برای تزئین

دستور پخت کوکی نارگیل

مرحله اول

من آماده می کنم آب نبات نارگیل ما به پودر نارگیل پرچرب نیاز داریم که باید آن را از قنادی های معتبر خریداری کنیم. همچنین وزن نارگیل نسبت به حجم آن نشان دهنده چربی بالای آن است. در ابتدای کار شکر را داخل غذاساز می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله پودر نارگیل را اضافه کرده و نیمی از سفیده را داخل غذاساز می ریزیم و هم می زنیم تا نارگیل نرم شود. مواد را در ظرفی ریخته و بقیه سفیده ها را اضافه کنید.

سطح سوم

سپس با لیسک خوب مخلوط کنید. اگر غذاساز نداریم مواد را دو بار با چرخ گوشت چرخ کنید. سپس ظرف با مواد را روی بخار کتری قرار می دهیم و به روش حمام آب شروع به حل شدن مواد می کنیم.

مرحله چهارم

یعنی مدام هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود و مواد شروع به گرم شدن کنند. البته ظرف مستقیماً به آب گرم متصل نیست و دور است. از اینجا به بعد مخلوط کردن را متوقف نمی کنیم و این مرحله می تواند تا 30 دقیقه طول بکشد.

مرحله پنجم

مواد باید داغ باشند ولی در حال جوش نباشند و دمای مواد به گونه ای باشد که وقتی انگشت خود را در مایع شیرین می گذاریم داغ باشد اما دستمان نسوزد و بتوانیم حرارت را تحمل کنیم .. اگر دماسنج داشتیم دما 80 درجه خواهد بود

مرحله ششم

مواد را از روی حرارت بردارید و یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه به آنها اضافه کنید، سپس نصف قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید و اجازه دهید مواد حداقل 2 ساعت در دمای اتاق استراحت کنند تا خنک شوند.

مرحله هفتم

پس از دو ساعت استراحت، مواد را کاملا خنک و در دمای محیط داخل قیف می ریزیم و دقت می کنیم که مواد در غلظت مناسب باشند. در این مرحله فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.

مرحله هشتم

قیف را عمودی نگه می داریم و مایع آب نبات را روی کاغذ روغنی می ریزیم. دستمان را کمی چرب می کنیم و کلوچه ها را کاملا صاف می کنیم و برای تزئین روی شیرینی ها مقداری پودر پسته می پاشیم.

مرحله نهم

در این مرحله به مدت 30 دقیقه در فر گرم شده به مدت 10 دقیقه با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید تا اطراف و روی شیرینی طلایی شود. توجه داشته باشید که باید مراقب باشیم زیرا نارگیل بسیار حساس است و سریع می سوزد.

مرحله دهم

در این مرحله دمای فر را 10 درجه کمتر از حد معمول قرار می دهیم. بعد از پختن شیرینی ها و خاموش شدن فر، اجازه دهید شیرینی ها به مدت پنج دقیقه در فر بمانند و کمی خنک شوند. سپس قالب را از فر خارج می کنیم.

مرحله یازدهم

شیرینی ها را به آرامی از روی کاغذ جدا می کنیم. و در ظرف مناسبی بریزید. آب نبات نارگیلی را حتما بعد از سرد شدن در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید تا نرم و تازه و ترک خورده و براق بماند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا