آشپزی

طرز تهیه شیرینی نان برنجی ساده با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی نان برنجی ساده را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک نان برنجی ساده

نان برنجی یکی از شیرینی های سنتی و قدیمی ایرانی است که در شهرهای مختلف با دستور پخت و مواد اولیه مختلف درست می شود تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه کیک نان برنجی ساده برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد اولیه ساده برای کیک نان برنجی
قند 200 گرم
کره یا کره جامد 200 گرم
زرده 2 عدد
آرد برنج 500 گرم
یک تخم مرغ جوجه تیغی 1 قاشق غذاخوری
گل سرخ 4 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز 2 قاشق غذاخوری
پودر هل ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک نان برنجی ساده

مرحله اول

من آماده می کنم نان برنجی خوشمزه ابتدا در ظرف مناسبی کره را در دمای محیط به همراه پودر قند بریزید سپس مواد را با دور تند با همزن خوب هم بزنید تا قوام یکدست و کرم رنگ شود.

مرحله دوم

در این مرحله زرده تخم مرغ را در دمای محیط به کاسه اضافه کنید و یک دقیقه دیگر مواد را هم بزنید تا بافت یکدست شود. سپس پودر هل را با آرد برنج ترکیب می کنیم و دو بار الک می کنیم.

سطح سوم

حالا دوباره مخلوط آرد برنج را داخل الک بریزید و این بار روی مواد داخل کاسه الک کنید و با مواد دیگر مخلوط کنید. سپس گلاب را کم کم اضافه کنید و با کفگیر مواد را مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید.

مرحله چهارم

وقتی خمیر نرمی به دست آمد که به دست نچسبد، گلاب را قطع می کنیم. در آخر خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و زعفران پخته شده را به یک قسمت اضافه کرده و خمیر را ورز دهید.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید که این خمیر را فقط باید با لیسک ورز دهید زیرا اگر با دست این کار را انجام دهیم روغن از خمیر خارج می شود. سپس خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله ششم

بعد از این مدت فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن می کنیم سپس سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم. سپس به اندازه یک گردو خمیر را برداشته و به شکل گرد در می آوریم و در سینی فر می گذاریم.

مرحله هفتم

به همین ترتیب تمام خمیر را آماده کرده و در سینی فر می گذاریم. سپس مقداری تخم مرغ خوک را روی خمیر می ریزیم. اگر می خواهید کیک ها را زیباتر کنید می توانیم روی خمیر را مهر دلخواه بزنیم.

مرحله هشتم

پس از گرم شدن کامل فر، قالب را در طبقه بالایی فر قرار دهید و اجازه دهید شیرینی ها به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزند. وقتی کیک ها طلایی شدند می توانیم از فر خارج کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید کیک ها کاملا خنک شوند. بعد از خنک شدن کامل کیک ها آنها را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا