طرز تهیه شیرینی هویج با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی هویج را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک هویج
کیک هویج یکی از کیک های خوشمزه، خوشمزه و ساده است که می توان خیلی سریع با مواد مختلف به روش های مختلف تهیه کرد. شیرینی ها نیازی به استفاده از فر و همزن برقی ندارید و خیلی راحت می توانید مواد آن را تهیه و آماده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک هویج به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
هویج رنده شده | 5 فنجان |
قند | 1 فنجان |
بیسکویت پور ریزه ساده | 1 بسته |
پودر هل | 1 قاشق چایخوری |
پودر گردو | 3 قاشق غذاخوری |
پودر نارگیل | کافی |
شکلات ذوب شده برای تزئین | کافی |
پودر پسته یا پودر نارگیل برای تزیین | هر کدام 1 قاشق غذاخوری |
گردو یا فندق خرد شده برای تزیین | هر کدام 1 قاشق غذاخوری |
شکلات چیپسی یا ترافل های رنگی برای تزیین | کافی |
خلال بادام یا خلال پسته برای تزیین | هر کدام 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک هویج
مرحله اول: هویج های رنده شده را در تابه بریزید و شکر بپاشید
ابتدا هویج ها را شسته و پوست بگیرید و هویج ها را روی رنده رنده کنید و کنار بگذارید سپس مقداری از هویج های رنده شده را در ماهیتابه بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس کمی شکر به هویج ها اضافه کنید و مخلوط کنید. با آنها.
مرحله 2: در تابه را ببندید و هویج را با شکر بپزید
سپس در قابلمه را ببندید و اجازه دهید هویج ها با شکر روی حرارت ملایم خوب بپزند، قوام آنها نرم شود، شکر کاملا حل شده و به سمت هویج می رود، در حین پخت هویج آب اضافه می کند و با آب خودش می پزد و تبدیل می شود. کاملا نرم
مرحله 3: هویج ها را داخل تابه بریزید و از روی حرارت بردارید
در پختن هویج دقت کنید هر از چند گاهی تابه را بیرون بیاورید و هم بزنید تا همه قسمت های آن پخته شود و به ته نچسبد، بعد از حل شدن کامل شکرها در تابه، آب هویج ها جاری شود و بافت آنها نرم خواهد بود.
مرحله چهارم: بیسکویت ها را با همزن پایه یا همزن دستی بزنید
بعد یک بسته بیسکویت پتی پور را کاملا له کنید، می توانید بیسکویت ها را در میکسر یا مخلوط کن ریخته و کاملا پودر کنید یا با همزن دستی بیسکویت ها را بزنید تا کاملا پودر شوند و بافت یکدست شود.
مرحله 5: پودر بیسکویت را با پودر گردو آسیاب شده مخلوط کنید
پودر بیسکویت را در ظرفی بریزید سپس روی پودر بیسکویت مقداری از گردوهایی را که کاملا آسیاب کرده اید در مخلوط کن بریزید، با قاشق هم بزنید تا خوب مخلوط شوند، مقدار گردو به ذائقه و ذائقه شما بستگی دارد. ایناهاش.
مرحله ششم: پودر هل را به بیسکویت ها اضافه کنید و با هویج پخته مخلوط کنید
سپس طبق ذائقه خود مقداری پودر هل به مواد اضافه کرده، مخلوط می کنیم تا عطر هل به مخلوط مواد نفوذ کند، سپس ترکیب بیسکویت و پودر گردو را به هویج پخته شده اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم تا حالت خمیری به خود بگیرد. پسندیدن.
مرحله هفتم: خمیر شکل گرفته را روی نایلون قرار دهید
مخلوط را با دست ورز دهید تا همه مواد خوب مخلوط شده و قوام یکنواخت شود سپس روی سطح صاف نایلون یا سلفون بگذارید و مقداری نارگیل روی نایلون بریزید و پهن کنید سپس خمیر را فرم دهید.
مرحله هشتم: خمیر کوکی را به اندازه مناسب باز کنید
سپس نایلون را دور خمیر بپیچید و با دست فرم دهید و به شکل رول درآورید تا پودر نارگیل کاملاً به سطح خمیر بچسبد و رول فرم گرفته کاملاً یکدست و صاف باشد سعی کنید قطر رول را درست کنید. در تمام قسمت ها یکسان و سطح صاف و با یک دست باشد.
مرحله نهم: رول شکل گرفته را در یخچال بگذارید و بگذارید
سپس رول فرم گرفته را با نایلون در یخچال قرار دهید و حدود 3 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود و قوام آن یکدست شود، وقتی مخلوط مواد خوب استراحت کرد، رول را از یخچال خارج کنید. و آن را روی یک سطح صاف قرار دهید.
مرحله 10: نان ها را برش داده و در ظرف مناسبی قرار دهید
سپس با یک چاقوی تیز رول خمیر را به اندازه های مساوی و مناسب برش دهید، سپس کیک های فرم گرفته را در قالب شیرینی پزی بریزید و در ظرف مناسب سرو قرار دهید. .
مرحله یازدهم: شکلات را در حمام آب ذوب کنید و یک طرف کوکی ها را در شکلات فرو کنید.
در یک کاسه کوچک مقداری شکلات بریزید سپس ظرف را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا شکلات ذوب شود سپس از روی حرارت غیر مستقیم بردارید و کنار بگذارید سپس یک طرف کوکی ها را داخل شکلات ذوب شده فرو کنید.
مرحله دوازدهم: کیک هویج را با مغزهای مختلف تزئین کنید
سپس روی شکلات ذوب شده را با تکه های پسته، پودر نارگیل، گردوی آسیاب شده، فندق آسیاب شده، شکلات چیپسی و ترافل های رنگی تزیین کنید، سپس مقداری کلوچه هویج را در ظرف مناسب سرو قرار دهید. در آخر کیک هویج را به عنوان یک دسر خوشمزه، ساده و پرطرفدار یا یک دسر شیک، جذاب و لطیف برای پذیرایی و مهمانی به همراه انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.
5
2