طرز تهیه شیرینی پاریس برست +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه نان تست پاریس
شیرینی پاریس برست یکی از شیرینی های معروف و پرطرفدار فرانسه است که با دستور پخت های مختلفی درست می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله. طرز تهیه نان تست پاریس برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای شیرینی نان تست پاریس |
|
یک تخم مرغ | 4 عدد |
ارد | 1 فنجان |
کره | 100 گرم |
اب | 1 فنجان |
قند | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
نمک | 1 پنس |
کرم رنگ | 200 گرم |
طرز تهیه نان تست پاریس
مرحله اول
من آماده می کنم شیرینی خوشمزه پاریس برست در ابتدای کار آب را به همراه شکر و کره در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد سپس به محض اینکه جوش آمد حرارت را کم می کنیم.
مرحله دوم
حالا آرد و نمک الک شده را یکباره به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر یکدست و یکدستی به دست آید. سپس خمیر را به مدت 5 دقیقه گرم کنید و سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.
سطح سوم
سپس اجازه دهید خمیر خنک شود، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به تابه اضافه کنید و وانیل را با آخرین تخم مرغ اضافه کنید. حالا با همزن برقی با سرعت زیاد هم میزنیم تا خمیر نرم و یکدستی به دست بیاد که خیلی چسبناکه.
مرحله چهارم
سپس فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود سپس سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم. حالا یک بشقاب وسط کاغذ روغنی قرار می دهیم و با خودکار دایره ای می کشیم.
مرحله پنجم
سپس خمیر را با سر بشکه مورد نظر در قیف بشکه بریزید و خمیر را دور خط دایره لوله کنید. حالا با انگشت روی خمیری که کمی بلند شده فشار دهید تا یکدست شود.
مرحله ششم
حالا سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و دمای فر را به 170 درجه سانتیگراد کاهش دهید، سپس نان ها را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا پخته شده و روی آن طلایی شود.
مرحله هفتم
در همین حین خامه قنادی را با همزن برقی به مدت 10-15 دقیقه خوب هم بزنید تا فرم بگیرد سپس آن را در قیف بریزید. بعد از پخت، قالب را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.
مرحله هشتم
حالا نان رول ها را با چاقوی دندانه دار از وسط نصف کرده و خامه شیرینی پزی را روی آن ها پاک می کنیم سپس نان های برش خورده را روی خامه می چینیم. در آخر کیک ها را با پودر قند تزئین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.