آشپزی

طرز تهیه شیرینی پای آلبالو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی پای آلبالو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پای گیلاس

شیرینی پای آلبالو یکی از دسرهای خوشمزه بین المللی است که با دستور پخت های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی پای آلبالو را در ادامه مطلب دنبال کنید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک پای آلبالو
یک تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع ½ فنجان
شیر نر ½ فنجان
قند 1 فنجان
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
ارد 2 لیوان
گیلاس کافی

طرز تهیه پای گیلاس

مرحله اول

برای تهیه پای آلبالو خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. سپس تخم مرغ ها را با شکر و وانیل در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دوم

حالا تخم مرغ را با همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا مخلوط تخم مرغ کرمی و کشدار شود. سپس شیر و کره مایع را به کاسه اضافه کنید و با همزن برقی به مدت 30 ثانیه هم بزنید.

سطح سوم

در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر و نشاسته ذرت در الک ریخته و 3 بار الک می کنیم سپس کم کم به ظرف اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا بافت خمیر یکدست شود. لباس فرم.

مرحله چهارم

حالا داخل قالب مافین را با کاغذ کادو بپوشانید، سپس دو سوم ظرفیت کاغذ را با خمیر پر کنید. سپس هسته آلبالوها را جدا می کنیم و برای تزیین روی کیک می گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید کیک ها به مدت 35 دقیقه در فر بمانند تا کاملا پخته شوند. بعد از این مدت قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کیک ها کاملا خنک شوند.

مرحله ششم

وقتی کیک ها کاملا خنک شدند برای زیباتر جلوه دادن آن ها کمی پودر قند روی کیک ها الک می کنیم و در ظرف مورد نظر می گذاریم. در آخر پای گیلاس را با چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا