آشپزی

طرز تهیه شیرینی پشمکی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه آب نبات پنبه ای

پشمکی یکی از شیرینی های خوشمزه و لطیف با بافتی سبک و نرم است، این شیرینی خوشمزه و ساده طرفداران زیادی دارد و بسیار راحت و سریع درست می شود و برای سرو در عید بسیار مناسب و شیک است. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه آب نبات پنبه ای برای سایت آموزشی مفید همراه باشید

مواد تشکیل دهنده آب نبات پنبه
روغن جامد 150 گرم
شکر پودر شده 300 گرم
ارد 150 گرم
روغن مایع 40 گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
نارگیل رنگی کافی
کنجد کافی
پودر پسته کافی
فشار دادن نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه آب نبات پنبه ای

مرحله اول

ابتدا کره جامد قنادی را در ظرفی بریزید و سپس کمی پودر قند به آن اضافه کنید و با همزن دستی یا چنگال هم بزنید تا خوب مخلوط شود و پودر قند کاملا در کره حل شود و مخلوط یکدست و سبک شود.

مرحله دوم

سپس در ظرفی دیگر آرد را الک کنید تا سبک و یکدست شود، سپس وانیل و پودر هل را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید، سپس کم کم به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

سطح سوم

سپس کره مایع را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا بافتی یکدست و یکدست به دست آید و سپس خمیر فرم گرفته را به 3 قسمت تقسیم کنید و یک قسمت را صاف نگه دارید و به قسمت دوم یک قاشق پودر کاکائو و یک قاشق روغن اضافه کنید. .

مرحله چهارم

سپس با مواد خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدست و شبیه کاکائو شود. در قسمت سوم یکی دو قاشق آب و زعفرانی که مخلوط کرده و غلیظ کرده اید اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ زعفران کاملا در مواد مشخص شود و عطر آن پخش شود.

مرحله پنجم

سپس مخلوط مواد را به ترتیب داخل قیف بریزید و یک ماسوره ساده روی قیف قرار دهید و سپس داخل سینی فر کاغذ کره ای بچینید و ابتدا کیک های ساده را روی آن پهن کنید سپس کیک های کاکائویی و زعفرانی را روی کاغذ قرار دهید. به همان شیوه.

مرحله ششم

سپس در سینی دیگر مغزهای مختلف مانند پودر پسته، پودر نارگیل گل، سیاهدانه و کنجد را بریزید سپس کاغذ کره ای را که روی آن شیرینی گذاشته شده است بردارید و روی مغزها قرار دهید و دوباره کاغذ را بردارید و در سینی بچینید. فر.

مرحله هفتم

اگر کوکی ها در حال جدا شدن از روی کاغذ هستند، کمی کره مایع بیشتر به آن اضافه کنید، این روش برای تسریع روند کار است، اگر برایتان سخت بود، به جای آن روی هر کوکی مقداری پودر پسته یا پودر نارگیل یا کنجد بپاشید.

مرحله هشتم

سپس سینی را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و درجه حرارت را روی ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید شیرینی ها به مدت ۱۸-۲۰ دقیقه بپزند و سپس از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود.

مرحله نهم

حدود 3 ساعت اجازه دهید تا شیرینی ها خنک شوند و سپس آنها را از کاغذ فر خارج کرده و در ظرف مناسبی بچینید و اگر می خواهید شیرینی ها را برای مدت طولانی تری نگهداری کنید روی آن ها را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید.

مرحله دهم

در نهایت، نبات یا نبات با طعم های مختلف ساده، زعفرانی و شکلاتی را در ظرفی مناسب بچینید و به عنوان یک میان وعده مناسب و شیک یا برای مهمانان در مهمانی چای و قهوه سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا