طرز تهیه شیرینی چهار مغز با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی چهار مغز را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه چهار کیک آجیلی
شیرینی چهار مجله یکی از شیرینی های خوشمزه و شیک است که خیلی راحت و سریع با مواد اولیه مختلف درست می شود و رنگ و طعم متفاوتی دارد.این شیرینی بافتی سبک و نرم دارد و برای سرو مناسب است. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه شیرینی های چهار مغزی به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای چهار کیک مغزی | |
آرد قنادی | 100 گرم |
روغن جامد | 60 گرم |
شکر پودر شده | 50 گرم |
آجیل از تخمه آفتابگردان | 50 گرم |
پودر پسته | 50 گرم |
پودر نارگیل | 50 گرم |
پودر بادام | 50 گرم |
زعفران آب پز | 1 قاشق مرباخوری |
فشار دادن | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه چهار کیک آجیلی
مرحله 1: آماده سازی اولین هسته: تخمه آفتابگردان
برای تهیه چهار مغز ابتدا مقداری تخمه آفتابگردان را در آسیاب بریزید و 2 قاشق آرد را به آن اضافه کنید و کاملا آسیاب کنید و با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید سپس در ظرفی مقداری کره جامد بریزید و پودر قند را به آن اضافه کنید. و با همزن برقی مخلوط کنید.
مرحله 2: مواد را با هم ترکیب کنید
مخلوط روغن و پودر قند را خوب هم می زنیم تا حجم آن کمرنگ شود سپس مخلوط تخمه آفتابگردان و آرد را به آن اضافه می کنیم و با همزن برقی هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند سپس آرد را الک می کنیم تا سبک شود.
مرحله 3: هل را اضافه کنید و آرد را الک کنید
در مرحله بعد پودر هل را به آرد اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شود سپس مخلوط آرد را کم کم روی مواد الک کرده و با لیسک هم میزنیم تا کاملا یکدست شود سپس با دست ورز میدهیم تا خمیر نرم و یکدست شود. قوام که به دست نمی چسبد.
مرحله چهارم: خمیر را در یخچال بگذارید
سپس خمیر را داخل پلاستیک گذاشته و با دست کمی صاف می کنیم و به مدت 5 ساعت در یخچال می گذاریم تا خوب استراحت کند و خمیر سفت شود و به هم بچسبد و بماند و بعد از این مدت خمیر را از یخچال خارج کنید بیاورید. .
مرحله پنجم: تهیه خمیر پسته، نارگیل و بادام
تمام این مراحل را به جای تخمه آفتابگردان با پودر پسته، پودر نارگیل و پودر بادام انجام دهید و خمیرهای به دست آمده را در نایلون بگذارید و به مدت 5 ساعت در یخچال استراحت دهید تا کاملا سفت و یکدست شوند.
مرحله 6: اضافه کردن رنگ و طعم به خمیرها
برای تهیه رب پودر بادام مقداری زعفران به همراه پودر بادام اضافه کنید تا رب زرد شود، رب تهیه شده با پودر پسته سبز و رب تهیه شده با پودر نارگیل سفید و خمیر تخمه آفتابگردان خامه ای است.
مرحله 7: برش و آماده سازی خمیر برای پخت
حالا چهار خمیر رنگی مختلف را از یخچال خارج کرده و روی سطح صافی قرار دهید و سپس با چاقو به شکل ها و اندازه های دلخواه برش بزنید یا از قالب های آماده آغشته به پودر نشاسته برای بریدن شیرینی ها استفاده کنید.
مرحله هشتم: سینی را آماده کنید و کیک ها را بچینید
برای هر رنگ خمیر از قالب متفاوتی استفاده کنید تا شیرینی هایی به شکل ها و رنگ های مختلف درست کنید، سپس داخل قالب یا قالب را با کره مایع چرب کنید یا کف قالب را کاغذ پخت قرار دهید و شیرینی ها را با فاصله در آن بچینید.
مرحله 9: تنظیم دمای فر و پخت کیک
سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید و دمای فر گازی را روی 170 درجه سانتیگراد قرار دهید، در صورت استفاده از فر برقی دمای فر را روی 160 درجه سانتیگراد تنظیم کنید، دمای دستگاه تستر با دمای 160 درجه سانتیگراد برابر است. اجاق برقی.
مرحله 10: کیک ها را خنک کرده و جدا کنید
سپس اجازه دهید شیرینی ها به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر بپزند و بعد از این مدت سینی را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود، سپس شیرینی ها را به آرامی از کاغذ پخت خارج کرده و درآورده و داخل آن قرار دهید. a محل دادگاه دیگری.
مرحله یازدهم: چهار کیک آجیلی را تزئین کرده و سرو کنید
سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خود روی کیک ها را با کمی عسل یا شکلات آب شده بپاشید و با پسته، پودر نارگیل، تکه های گردو، تکه های فندق، خلال بادام و کنجد تزئین کنید، سپس کیک ها را در ظرف مناسبی قرار دهید. سرگرمی روز چهار آجیل رنگی مختلف را به عنوان یک دسر چای شیک و جذاب برای مهمانی های مفرح سرو کنید.
5
2