طرز تهیه شیرینی کلمپه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه شیرینی کلمپه
شیرینی کلمپه یکی از شیرینی های خوشمزه و سنتی کشورمان است که اصل آن به کشور کرمان تعلق دارد، آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه شیرینی کلمپه برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای خمیر شیرینی کلمپه |
|
روغن جامد | 100 گرم |
ماست شیرین | ¼ فنجان |
آب ولرم | ¼ فنجان |
زرده | 1 عدد کوچک |
گل سرخ | 2 قاشق غذاخوری |
آرد برنج | 1 قاشق غذاخوری |
آرد پخت | 2 فنجان |
نمک | 1 پنس |
زعفران آب پز | کافی |
مواد میانی برای شیرینی |
|
تاریخ | 150 گرم |
گل سرخ | 1 قاشق غذاخوری |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
پودر گردو | ½ فنجان |
جوز هندی، پودر دارچین و پودر میخک | کافی |
طرز تهیه شیرینی کلمپه
مرحله اول
من آماده می کنم کلمپه شیرین خوشمزه در ابتدای کار خمیر پای را آماده می کنیم، برای این منظور ماست را به همراه روغن مایع، زرده تخم مرغ، آب ولرم و گلاب در ظرف مناسبی می ریزیم و خوب هم می زنیم تا مواد یکدست شوند. مختلط
مرحله دوم
حالا آرد کیک، آرد برنج و نمک را در الک بریزید و 3 بار الک کنید سپس کم کم به کاسه اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد. سپس خمیر را در کیسه فریزر قرار می دهیم.
سطح سوم
در این مرحله خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. در این فاصله به تهیه مواد میانی می پردازیم، برای این منظور پوست و هسته خرما را جدا کرده و در ظرف مناسبی می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا خرماها را با پشت چنگال خوب له و له کنید سپس گلاب را به همراه پودر هل و پودر گردو به کاسه اضافه کنید و هم بزنید. سپس مقداری جوز هندی، پودر دارچین و پودر میخک را به کاسه اضافه کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله مواد متوسط را با دست چرب خوب ورز می دهیم تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شود. بعد از 30 دقیقه فر را با دمای 160 درجه روشن کنید تا کاملا گرم شود سپس سطح کار را آرد بپاشید.
مرحله ششم
حالا خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح کار قرار دهید سپس با وردنه به ضخامت 2 تا 3 میلی متر پهن کرده و با کاتر دایره ای به شکل گرد برش دهید. بعد داخل قالب فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم سپس مقداری از مواد میانی را داخل خمیر می ریزیم.
مرحله هفتم
در این مرحله روی مواد میانی را با یک لایه دیگر از خمیر می پوشانیم سپس مهر مورد نظر را به آرد آغشته کرده و روی خمیر مهر می زنیم. حالا انتهای اضافی خمیر را جمع کرده و با فاصله در سینی فر قرار می دهیم.
منطقه 8
حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید شیرینی ها به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر بمانند تا کاملا پخته شوند. بعد از این مدت سینی را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن با چای زعفرانی سرو کنید. نوش جان.