آشپزی

طرز تهیه شیرینی یخچالی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی یخچالی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کوکی های سرد

کیک چیلی یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه است که برای سرو مجالس خصوصی بسیار مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه کیک چیلی در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک در یخچال
کیک شکلاتی 420 گرم
پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری
آجیل ½ فنجان
کرم رنگ 200 گرم
شکلات تلخ 80 گرم

طرز تهیه کوکی های سرد

مرحله اول

برای تهیه یک کیک بستنی خوشمزه در ابتدای کار اسفنج شکلاتی را پودر کرده و در ظرف مناسبی قرار می دهیم. سپس مغزها (گردو، فندق و پسته) را ریز خرد کرده و به ظرف اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا پودر نارگیل را در کاسه اضافه می کنیم که باعث می شود شیرینی آن خمیر نشود. سپس خامه صبحانه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خامه کاملا ذوب شود.

سطح سوم

وقتی خامه به جوش آمد بلافاصله قابلمه را از روی حرارت بردارید و شکلات تلخ را به تابه اضافه کنید سپس هم بزنید تا شکلات با حرارت خامه ذوب شود و کاملا مخلوط شود.

مرحله چهارم

حالا مخلوط خامه داغ را به کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد حالت خمیری و نرمی پیدا کند. اگر خمیر به دست آمده سفت بود کمی خامه و اگر شل بود پودر کیک یا نارگیل اضافه کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله داخل قالب میخ دار را با کیسه فریزر می پوشانیم سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و کاملا با پشت قاشق سازگار می کنیم. سپس روی خمیر را با بقیه کیسه فریزر بپوشانید.

مرحله ششم

حالا قالب را در یخچال بگذارید و بگذارید کیک به مدت 10 تا 12 ساعت در یخچال بماند تا سفت شود. بعد از این مدت قالب را از یخچال خارج کنید سپس کیک را از قالب خارج کنید.

مرحله هفتم

سپس کیک ها را به اندازه های دلخواه برش بزنید و برای تزئین ابتدا روی آن را به شکلات آب شده و سپس در پودر نارگیل یا پودر پسته آغشته کنید. در آخر شیرینی را با چای سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا