طرز تهیه عدس پلو با گوشت با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه عدس پلو با گوشت را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه عدس برنج با گوشت
عدس پلو یکی از غذاهایی است که با شنیدن نامش یاد نذری های خوشمزه ماه محرم و رمضان می افتیم. این غذای خوشمزه امروز دستخوش تغییرات زیادی شده است و روز به روز مجلل تر می شود تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه عدس برنج با گوشت برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
عدس | 2 لیوان |
برنج | 4 لیوان |
گوشت چرخکرده | 300 گرم |
پیاز | 3 عدد |
کشمش پیلویی | 1 فنجان |
زرشک | 1 فنجان |
تاریخ | 4 عدد |
کره | 100 گرم |
گل سرخ | 2 قاشق غذاخوری |
گردو (اختیاری) | 4 عدد |
نمک و فلفل | کافی |
آویشن و پاپریکا | کافی |
زردچوبه و کره | کافی |
طرز تهیه عدس برنج با گوشت
مرحله اول
من آماده می کنم عدس پلو با گوشت ابتدا عدس ها را از 4 ساعت قبل در یک ظرف آب می ریزیم و می گذاریم خوب خیس بخورد تا تورم آن برطرف شود سپس عدس ها را آبکشی کرده و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله ظرف مناسبی روی اجاق گذاشته و 1 قاشق غذاخوری روغن اضافه می کنیم. سپس عدس را به همراه مقداری زردچوبه و آویشن و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم و یکی دو دقیقه تفت می دهیم.
سطح سوم
در این مرحله یک و نیم پیمانه آب به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم عدس ها به مدت 30 دقیقه بپزند و آب داخل قابلمه کاملا تبخیر شود سپس عدس ها را از قابلمه خارج کرده و کنار می گذاریم.
مرحله چهارم
در این مرحله برنج را بسته به تازگی آن در آب و نمک به مدت 30 دقیقه تا چند ساعت خیس می کنیم تا نرم شود. اگر برنج ما تازه باشد نیازی به خیساندن طولانی نیست. سپس ظرف مناسبی را تا نیمه از آب پر می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله 1 قاشق چایخوری نمک و 1 قاشق غذاخوری روغن را به قابلمه اضافه می کنیم سپس روی حرارت می گذاریم تا آب به جوش بیاید. سپس برنج را شسته و به آب در حال جوش اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا 7 تا 10 دقیقه زمان می دهیم تا برنج بپزد. وقتی دانه های برنج خوب نرم شد و دانه هایشان کمی سفت شد باید برنج را آبکشی کنیم. قبل از آبکش کردن برنج، عدس را به قابلمه اضافه کنید.
مرحله هفتم
اجازه دهید برنج و عدس کمی بپزند سپس آبکشی کنید. بعد از آن یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و داخل آن کمی روغن می ریزیم سپس برش های سیب زمینی یا لواش به دلخواه ته قابلمه می گذاریم.
مرحله هشتم
در این مرحله مخلوط عدس و برنج را با کفگیر ته قابلمه بریزید سپس درب قابلمه را بگذارید. سپس قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم تا عدس پلو به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد.
مرحله دهم
حالا 2 عدد پیاز را به صورت خلال درشت برش می دهیم سپس با کمی روغن در تابه مناسبی اضافه می کنیم. سپس تابه را روی اجاق بگذارید و پیازها را خوب تفت دهید تا کاملا طلایی شوند، سپس از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
مرحله یازدهم
در این مرحله دانه ها را از خرما در می آوریم و دوباره کمی روغن به ماهیتابه اضافه می کنیم و خرماها را تفت می دهیم تا کمی قهوه ای شوند و رنگ خوبی به خود بگیرند سپس از ماهیتابه خارج کرده و کنار می گذاریم.
مرحله دوازدهم
حالا کشمش و شاه توت را به همین ترتیب برای مدت خیلی کوتاهی سرخ می کنیم تا براق و نرم شوند سپس کنار می گذاریم. سپس پیاز باقی مانده را رنده می کنیم و با کمی روغن به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم.
مرحله سیزدهم
در این مرحله گوشت چرخ کرده را به همراه کمی نمک و فلفل و زردچوبه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند سپس نصف لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت کاملا بپزد.
مرحله چهاردهم
بعد از اینکه آب داخل قابلمه کشیده شد و گوشت داخل روغن افتاد، آن را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید. سپس گردوها را داخل گلاب می ریزیم تا کمی نرم شوند و بو بگیرند سپس کنار می گذاریم.
مرحله پانزدهم
سرگرمی روز بعد از آماده شدن عدس پلو کره را به آن اضافه می کنیم سپس عدس پلو را در ظرف بزرگی می ریزیم. سپس روی عدس پلو را با گوشت چرخ کرده، زرشک، خرما، کشمش، پیازچه و گردو تزئین کرده و سرو می کنیم.
5
3