آشپزی

طرز تهیه فرنی خرما با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه فرنی خرما را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه فرنی خرما

کچمک خرما یکی از دسرهای خوشمزه و بی نظیری است که بافتی نرم، لطیف و سبک دارد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه فرنی خرما برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای فرنی خرما
تاریخ 10 تا 12 عدد
شیر برای پوره خرما 3 تا 4 قاشق غذاخوری
شیر نر 2.5 تا 3 فنجان
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
آب خرما 3 تا 4 قاشق غذاخوری
ارده 3 قاشق غذاخوری
پودر دارچین کافی
پودر هل کافی

طرز تهیه فرنی خرما

مرحله اول

من آماده می کنم فرنی خرما برای درست کردن پوره خرما ابتدا خرماها را در ظرفی ریخته و روی آن آب داغ بریزید و بگذارید 5 دقیقه بماند و بعد از این مدت پوست خرما به راحتی جدا می شود و سپس هسته آن را جدا کرده و خرماها را در ظرفی بریزید. در ظرفی بریزید.

مرحله دوم

سپس روی خرماها 3 تا 4 قاشق غذاخوری شیر بریزید و خرماها را با چنگال کاملا له کنید و با شیر مخلوط کنید یا خرماها را در همزن بریزید و شیر را به آن اضافه کنید و خرماها را با همزن کاملا له کنید و شیر را مخلوط کنید.

سطح سوم

سپس شیر سرد را در ظرفی بریزید و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته در شیر حل شود و کاملا مخلوط شوند سپس شیره خرما را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و سپس آرد را روی مواد بریزید. .

نکته

اگر می خواهید فرنی نرم تری داشته باشید، شیر بیشتری به مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم

در مرحله بعد مخلوط را هم بزنید تا آرد کاملا با مواد مخلوط شود و سپس مقداری پودر هل روی مواد بپاشید و هم بزنید تا عطر هل به مواد نفوذ کند سپس پودر دارچین را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. بافت

مرحله پنجم

سپس کاسه را با مواد روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود و به حالت ماس ​​در بیاید، پس از اینکه به غلظت مناسب رسید، مخلوط را از روی حرارت بردارید و بنا به سلیقه و سلیقه خود می توانید 2 قاشق گلاب اضافه کنید. آب به مواد اضافه کنید.

مرحله ششم

سپس مخلوط را هم می زنیم تا گلاب کاملا با فرنی مخلوط شود، سپس فرنی را در ظرف های مناسب سرو می ریزیم و در دمای محیط قرار می دهیم تا حرارت اولیه اش از بین برود و کمی خنک می شود، سپس به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گرفته شود

مرحله هفتم

پس از این مدت پوره خرما را از یخچال خارج کرده و روی آن را با پسته، پودر نارگیل، گردوی آسیاب شده، فندق آسیاب شده، خلال بادام، پودر کنجد و دارچین و پوره خرما تزیین کرده و دسری خوشمزه و فوق العاده درست کنید و خوشمزه سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا