طرز تهیه فسنجان بادام زمینی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه فسنجان بادام زمینی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کره بادام زمینی
قرقاول بادام زمینی یکی از خورش های خوش طعم و لذیذی است که در آن به جای گردو از بادام زمینی استفاده می شود.این خورش خوشمزه و پرطرفدار بسیار شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانی است و درست کردن آن بسیار آسان است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کره بادام زمینی برای سایت آموزشی چیست؟ همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
بادام زمینی پوست گرفته و مخلوط | 250 گرم |
جوجه | کافی |
رب ترش انار یا ملاس | 1 قاشق غذاخوری خامه ترش، 1 و نیم قاشق غذاخوری عسل |
پیاز سرخ شده | 2 قاشق غذاخوری |
آب انگور یا شکر | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | کافی |
زردچوبه | کافی |
کره | کافی |
طرز تهیه کره بادام زمینی
مرحله 1: بادام زمینی را تفت دهید
ابتدا بادام زمینی ها را پوست بگیرید، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، بادام زمینی ها را در آن بریزید، تفت دهید تا بوی خامی آنها گرفته شود، در حین تفت دادن مدام هم بزنید تا تمام قسمت های بادام زمینی برشته شود.
مرحله 2: بادام زمینی را مخلوط کنید
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا بادام زمینی ها به دمای محیط برسند، سپس آن ها را در همزن یا خردکن بریزید و کاملا مخلوط کرده و پوره کنید تا قوام یکنواختی به دست آید و ذرات درشتی در پوره بادام زمینی باقی نماند. نماند
مرحله 3: رب انار و بادام زمینی پوره شده را با هم مخلوط کنید
سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس رب انار را در تابه بریزید و کمی تفت دهید سپس بادام زمینی پوره شده را داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید و با انار مخلوط کنید. خمیر بله یکنواخت
مرحله چهارم: پیاز را سرخ کنید
سپس پیاز را پوست گرفته و بشویید و ریز خرد کنید سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیاز را در ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا روشن و طلایی شود و سپس خارج کنید. ماهیتابه از اجاق گاز
مرحله 5: پیاز داغ و روغن را اضافه کنید
سپس پیاز داغ را به مخلوط مواد داخل قابلمه اضافه کنید، هم بزنید و با هم مخلوط کنید، بهتر است پیاز داغ را از قبل بپزید تا سریع به مخلوط اضافه شود، سپس کمی روغن بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا طعم نیز باید خورده شود.
مرحله 6: آب را اضافه کنید و مواد را بپزید
وقتی مخلوط غلیظ شد، قبل از غلیظ شدن، آب را به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا یکدست شود، سپس در قابلمه را بپوشانید و بگذارید مواد با هم و روی حرارت ملایم خوب بپزند.
مرحله 7: پختن مرغ
مرغ را در قابلمه ای بریزید، مقداری آب اضافه کنید، روی مواد کمی نمک و زردچوبه بپاشید، در قابلمه را ببندید و در قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا مرغ نیم پز شود، پس از حدود 40 دقیقه مرغ را از قابلمه خارج کنید. گرما بگیر
مرحله هشتم: مرغ ها را سرخ کنید
سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس تکه های مرغ نیم پز را در تابه قرار دهید تا سرخ شوند، وقتی یک طرف مرغ ها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر. طرف نیز قرمز و طلایی است
مرحله 9: آب مرغ و آب انگور را اضافه کنید
مقداری از آب مرغ باقیمانده از پخت مرغ را در مواد سس پخت بریزید تا با هم بپزند و طعم آن ها بیشتر شود، سپس قابلمه را بردارید و کمی آب انگور به مواد سس اضافه کنید تا شیرین شود. با هم هم بزنید.
مرحله 10: نمک و فلفل را اضافه کنید
اگر آب انگور نداشتید می توانید از شکر استفاده کنید و داخل مواد سس بریزید سپس کمی نمک و فلفل اضافه کنید تا طعم سس متعادل شود، هم بزنید تا مخلوط شود، وقتی سس غلیظ شد، ظرف را از ظرف خارج کنید. حرارت. بیرون بردن
مرحله یازدهم: سس را در بشقاب بریزید و مرغ ها را روی آن بچینید
سپس سس یا خورش فسنجان را در ظرف مناسبی بریزید و سپس تکه های مرغ سرخ شده را در ظرف سس بچینید، می توانید تکه های مرغ را کاملاً در مخلوط با سس یا فقط قسمتی از آن ها به سلیقه خود قرار دهید. در آخر بادام زمینی را با برنج زعفرانی، سالاد، ترشی و انواع دارچین برای پذیرایی و مهمانی سرو کنید.
5
2