طرز تهیه فلافل با سیب زمینی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه فلافل با سیب زمینی
فلافل با سیب زمینی یکی از پیش غذا های خوشمزه و خوش طعمی است که تقریباً مانند نارگیل سیب زمینی تهیه می شود، این پیش غذای خوشمزه و پرطرفدار به روش های مختلف و با مواد مختلف تهیه می شود و در جنوب کشور طرفداران زیادی دارد. برای راهنمای کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فلافل سیب زمینی به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای 6 نفر | |
نخود خام | 2 لیوان |
سیب زمینی آب پز متوسط | 3 عدد |
پیاز متوسط | 2 عدد |
سیر | 4 قرص |
پودر جعفری تازه یا خشک | کافی |
نمک و زردچوبه | کافی |
فلفل | کافی |
پودر زیره و پودر تخم گشنیز | کافی |
دستور تهیه فلافل سیب زمینی
خیساندن و تهیه نخود
برای تهیه فلافل خوشمزه با سیب زمینی، ابتدا نخودها را از شب قبل در ظرفی بریزید و کمی آب روی آن بریزید و بگذارید نخود خوب خیس بخورد و ور بیاید و پف آن از بین برود و در طول پخت در این فاصله سریعتر بپزد.
پختن سیب زمینی و خرد کردن آنها
سپس سیب زمینی ها را شسته و در قابلمه ای بریزید و روی آن ها مقداری آب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا سیب زمینی ها خوب بپزند و بافت آن نرم شود، سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
جعفری را خرد کرده و به سیب زمینی ها اضافه کنید
بعد از اینکه کمی خنک شدند سیب زمینی ها را پوست گرفته و روی رنده ریز رنده می کنیم و در ظرفی می ریزیم.
پیاز رنده شده را به مواد اضافه کنید
سپس مقداری جعفری تازه را تمیز کرده و بشویید و کنار بگذارید تا آب اضافی آنها گرفته شود سپس جعفری ها را با چاقوی تیز برش دهید و به سیب زمینی ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا بافت یکنواختی به خود بگیرد.
نخود را پوره کرده و به مخلوط اضافه کنید
پس از آن پیاز را پوست گرفته و شسته و روی رنده ریز رنده کرده و آب اضافی آن را جدا کرده و پیاز رنده شده را به سیب زمینی ها اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا بافت صاف و یکدستی به دست آید و پیاز از آن خورده شود.
سیر و ادویه ها را به خمیر اضافه کنید
در مرحله بعد، نخود را در غذاساز بریزید تا کاملا پوره و یکدست شود، سپس به مخلوط سیب زمینی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در این مرحله ممکن است بافت مخلوط کمی سفت با آب سرد به مواد باشد.
همه مواد را با هم مخلوط کنید
وقتی مخلوط کاکائو کاملاً یکدست و نرم شد، چند حبه سیر را پوست گرفته و ریز رنده کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر سیر در مواد به مشام برسد، سپس مقداری نمک و زردچوبه روی مخلوط بپاشید و هم بزنید تا کاملا رنگ زرد چوبه دار باز می شود.
در یخچال می ماند و طعم آن تایید می شود
در مرحله بعد فلفل سیاه، پودر زیره و پودر تخم گشنیز را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر ادویه ها به مخلوط کاکائو برسد. اگر از جعفری تازه در مخلوط کاکائو استفاده نکردید، می توانید از مقداری پودر جعفری خشک در مخلوط استفاده کنید. در این مرحله.
فلافل را در روغن داغ سرخ کنید
سپس همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی کاسه را سلفون میپوشانیم و در یخچال میگذاریم و اجازه میدهیم مخلوط به مدت یک ساعت بماند و طعم و عطر همه مواد ترکیب شده و با هم بخورند.
فلافل را دو طرف سرخ کنید
بعد از این مدت مخلوط کاکائو را از یخچال خارج کرده و مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود سپس مقداری از مخلوط کاکائو را بردارید و با دست یا فلافل به آن حالت دهید. قالب. فرم
دریافت روغن فلافل اضافی
سپس فلافل ها را در روغن داغ بریزید و سرخ کنید، وقتی یک طرف فلافل ها کاملا طلایی شد، آن ها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شوند، سپس فلافل ها را از روی حرارت بردارید و روی توری قرار دهید تا آب آن گرفته شود. روغن اضافی
فلافل را سرو کنید و نوش جان کنید
سپس فلافل ها را در بشقاب مناسبی چیده و با چند برگ نعنا، شوید و ریحان تازه تزیین کنید و این پیش غذای خوشمزه و مقوی را برای سرو یا به عنوان صبحانه مناسب با نان تازه و چند تکه گوجه فرنگی سرو کنید و ترشی سرو کنید.