آشپزی

طرز تهیه قرابیه ارده با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه قرابیه ارده را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه قرابیه ارده

ارده قرابیه یکی از شیرینی های لذیذ و لذیذ است که عطر و طعم فوق العاده ای دارد، این شیرینی با روش های مختلف و مواد مختلف درست می شود و بافتی سبک و ترد دارد و یک میان وعده مناسب و مقوی است که برای پذیرایی و مهمانی ها مناسب است. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه قرابیه ارده برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد مورد نیاز تقریباً برابر است
ارد 3 لیوان
روغن مایع 1 فنجان
شکر پودر شده 1 فنجان
ارده ½ فنجان
وانیل ¼ قاشق چایخوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
پودر هل 1 قاشق مرباخوری
کنجد 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه قرابیه ارده

مرحله اول

برای تهیه کارابیاها ابتدا روغن مایع را در ظرفی ریخته و پودر قند را اضافه کرده و با قاشق هم می زنیم تا کاملا یکدست شود سپس ارده را در ظرفی که مواد دارد می ریزیم و هم می زنیم تا خوب با روغن و پودر قند مخلوط شود. مخلوط کنید و بافتی صاف و یکدست ایجاد کنید.

مرحله دوم

سپس پودر هل را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا عطر هل به مواد نفوذ کند و سپس وانیل را روی مواد ریخته و هم می زنیم تا عطر وانیل گرفته شود و سپس کنجد را به میزان دلخواه به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا با مواد مخلوط شود. مواد را مخلوط کرده و مخلوط را یکدست کنید.

سطح سوم

سپس در ظرف دیگری آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و الک می کنیم تا بافت آرد سبک و یکدست شود، سپس 2/3 آرد را روی مخلوط مواد الک کرده و با لیسک در یک جهت هم می زنیم و ورز می دهیم تا خمیر شود. صاف است صاف و یکنواخت باشد.

مرحله چهارم

سپس بقیه آرد را به صورت کنترل شده روی مواد الک کرده و هم می زنیم تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد، سپس در ظرف را می پوشانیم و به مدت نیم ساعت در یخچال می گذاریم تا استراحت کند و سپس می گیریم. خارج از یخچال

مرحله پنجم

سپس کف قالب یا سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و یک تکه از خمیر را به اندازه یک گردو جدا کنید و با دست به شکل دلخواه در آورید و با فاصله روی سینی قرار دهید.قالب شکل کمک کنید.

مرحله ششم

سپس سینی را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای آن را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کیک ها به مدت 25-30 دقیقه بپزند و پس از گذشت مدت زمان سینی را از فر خارج کرده و در فر قرار دهید. دمای محیط را تنظیم کنید

مرحله هفتم

بعد از سرد شدن شیرینی ها به آرامی آنها را از کاغذ فر خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید زیرا بافت این شیرینی بسیار نرم و شکننده است پس تا سرد شدن به آنها دست نزنید زیرا کوکی ها خرد می شوند و شکل آنها به هم می خورد. نابود شود.

مرحله هشتم

سپس در ظرفی مقداری شکلات سفید یا کاکائو بریزید و در حمام آب روی بخار کتری ذوب کنید و روی کارابی ها بریزید و روی آنها را با پسته، پودر نارگیل، تکه های گردو، کنجد، تکه های فندق و بادام تزئین کنید. قطعات .


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا