طرز تهیه قرابیه ارده با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه قرابیه ارده را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه قرابیه ارده
ارده قرابیه یکی از شیرینی های لذیذ و لذیذ است که عطر و طعم فوق العاده ای دارد، این شیرینی با روش های مختلف و مواد مختلف درست می شود و بافتی سبک و ترد دارد و یک میان وعده مناسب و مقوی است که برای پذیرایی و مهمانی ها مناسب است. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه قرابیه ارده برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد مورد نیاز تقریباً برابر است | |
ارد | 3 لیوان |
روغن مایع | 1 فنجان |
شکر پودر شده | 1 فنجان |
ارده | ½ فنجان |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
پودر هل | 1 قاشق مرباخوری |
کنجد | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه قرابیه ارده
مرحله اول
برای تهیه کارابیاها ابتدا روغن مایع را در ظرفی ریخته و پودر قند را اضافه کرده و با قاشق هم می زنیم تا کاملا یکدست شود سپس ارده را در ظرفی که مواد دارد می ریزیم و هم می زنیم تا خوب با روغن و پودر قند مخلوط شود. مخلوط کنید و بافتی صاف و یکدست ایجاد کنید.
مرحله دوم
سپس پودر هل را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا عطر هل به مواد نفوذ کند و سپس وانیل را روی مواد ریخته و هم می زنیم تا عطر وانیل گرفته شود و سپس کنجد را به میزان دلخواه به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا با مواد مخلوط شود. مواد را مخلوط کرده و مخلوط را یکدست کنید.
سطح سوم
سپس در ظرف دیگری آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و الک می کنیم تا بافت آرد سبک و یکدست شود، سپس 2/3 آرد را روی مخلوط مواد الک کرده و با لیسک در یک جهت هم می زنیم و ورز می دهیم تا خمیر شود. صاف است صاف و یکنواخت باشد.
مرحله چهارم
سپس بقیه آرد را به صورت کنترل شده روی مواد الک کرده و هم می زنیم تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد، سپس در ظرف را می پوشانیم و به مدت نیم ساعت در یخچال می گذاریم تا استراحت کند و سپس می گیریم. خارج از یخچال
مرحله پنجم
سپس کف قالب یا سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و یک تکه از خمیر را به اندازه یک گردو جدا کنید و با دست به شکل دلخواه در آورید و با فاصله روی سینی قرار دهید.قالب شکل کمک کنید.
مرحله ششم
سپس سینی را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای آن را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کیک ها به مدت 25-30 دقیقه بپزند و پس از گذشت مدت زمان سینی را از فر خارج کرده و در فر قرار دهید. دمای محیط را تنظیم کنید
مرحله هفتم
بعد از سرد شدن شیرینی ها به آرامی آنها را از کاغذ فر خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید زیرا بافت این شیرینی بسیار نرم و شکننده است پس تا سرد شدن به آنها دست نزنید زیرا کوکی ها خرد می شوند و شکل آنها به هم می خورد. نابود شود.
مرحله هشتم
سپس در ظرفی مقداری شکلات سفید یا کاکائو بریزید و در حمام آب روی بخار کتری ذوب کنید و روی کارابی ها بریزید و روی آنها را با پسته، پودر نارگیل، تکه های گردو، کنجد، تکه های فندق و بادام تزئین کنید. قطعات .
5
2