آشپزی

طرز تهیه قرابیه فندقی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه قرابیه فندقی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه خمیر فندق

قرابیه فندقی یکی از شیرینی های لذیذ است که طعم فوق العاده ای دارد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود.قرابیه فندقی با روش های مختلف و مواد مختلف درست می شود و در بین همه مردم به خصوص کودکان بسیار محبوب است. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه خمیر فندق برای بالاخره یک سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای فندق کارابیا
کره نرم شده 125 گرم
شکر پودر شده 1.2 فنجان معادل 60 گرم است
زرده 1 قطعه
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری معادل 40 گرم است
وانیل 1/8 قاشق چایخوری مربا
ارد 1.5 فنجان معادل 225 گرم است
محصولات مورد نیاز برای کناره های کیک
سفیده تخم مرغ 1 قطعه
فندق بو داده کافی
مواد لازم برای کارامل
قند 100 گرم
کرم رنگ 100 گرم
کره 10 گرم

طرز تهیه خمیر فندق

من آماده می کنم کارابیا فوجی ابتدا کره ای را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است در ظرفی ریخته و پودر قند را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود سپس نشاسته ذرت را به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست و بافت یکنواختی پیدا کند.

سپس زرده یک عدد تخم مرغ را روی مخلوط مواد ریخته و با قاشق یا همزن دستی هم میزنیم تا کاملا با مواد مخلوط شود و دور کاسه میچرخانیم تا اگر زرده به کناره ها چسبیده بود با مواد مخلوط شود. و بوی تخم مرغ از بین می رود

بعد وانیل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل گرفته شود و در مخلوط مواد پخش شود و اگر از شکر وانیل استفاده می کنید یک بسته وانیل داخل مخلوط بریزید اما اگر از وانیل معمولی استفاده می کنید 1.8 است. قاشق چایخوری کافی. .

سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک و یکنواخت شود، سپس آرد را کم کم روی مخلوط الک کنید، سپس با لیسک در یک جهت و به صورت دایره ای هم بزنید و با هم هم بزنید تا خمیر یکدست و یکدستی به دست آید. خمیر به دست نمیچسبه

سپس روی کاسه را با سلفون یا پارچه روی خمیر را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و طعم و عطر همه مواد کاملا مخلوط شود و خمیر نرم و لطیف شود سپس خمیر را بگیرید. خارج از یخچال و دوباره با خمیر

سپس مقداری از خمیر را جدا کرده و با دست فرم دهید تا گرد شود، سپس وسط خمیر را با انگشت کمی فشار دهید تا کمی گود شود، سپس مقداری فندق را خرد کرده و در یک کاسه بریزید و سفیده تخم مرغ را بریزید. در ظرفی دیگر و کمی هم بزنید.

سپس ابتدا لبه های شیرینی را با سفیده تخم مرغ بمالید تا کمی چسبنده شود و سپس با قلم مو با تکه های فندق بزنید تا لبه های شیرینی کاملا با تکه های فندق پوشانده شود.

سپس کیک ها را در قالب بچینید و به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید کیک ها به مدت 25 دقیقه بپزند و بعد از اینکه فر را خارج کردید سطح آن طلایی شود.

سپس سینی را در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود.بعد از سرد شدن فندق ها را با احتیاط از کاغذ فر خارج کرده و در ظرف دیگری بریزید سپس شروع به تهیه و درست کردن کارامل کنید تا در حفره های شیرینی بریزید.

برای درست کردن کارامل شکر را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود، نیازی نیست شکر را با قاشق یا ظرف دیگری هم بزنید، فقط تابه را دور یا عقب و جلو ببرید تا تمام شود. دانه های شکر ذوب شده اند

سپس خامه و کره را اضافه کنید و سریع و مدام هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند، اگر شکر سفت شد نگران نباشید چون با هم زدن شکر یکدست و یکدست می شود، کار تمام است.

سپس کارامل را از روی حرارت بردارید و بگذارید به دمای محیط برسد، سپس با قاشق کمی از کارامل بردارید و داخل حفره های فندقی بریزید و کمی زمان بدهید تا کارامل خودش را بگیرد و سفت و غلیظ شود.

سپس مقداری کارابی فندق را در ظرف مناسبی بریزید و روی کیک ها را با پسته، پودر نارگیل، تکه های گردو یا فندق روی کارامل تزیین کنید و به عنوان یک میان وعده شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانی با چای یا قهوه سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا