طرز تهیه قرابیه پرتقالی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه قرابیه پرتقالی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کارابیا پرتقالی
قرابیه پرتقالی یکی از شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با طعم های مختلف درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه نارنجی در ادامه مطلب همراه باشید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم یک پرتقال است |
|
کره | 200 گرم |
شکر پودر شده | 1 فنجان |
زرده | 3 عدد |
پوست پرتقال را رنده کنید | 1 قاشق غذاخوری |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
ارد | 3 لیوان |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
مربای پرتقال | کافی |
طرز تهیه کارابیا پرتقالی
مرحله اول
برای تهیه کارابیا پرتقالی خوشمزه در ابتدای کار 30 دقیقه قبل از شروع کار کره را از یخچال خارج کرده و در قسمت آشپزخانه قرار می دهیم سپس اجازه می دهیم کره با دمای محیط سازگار شود و کاملا نرم شود. .
مرحله دوم
سپس کره را که به دمای محیط رسیده است در ظرف مناسبی بریزید سپس پودر قند را داخل کاسه الک کرده و با همزن دستی هم بزنید تا بافت مخلوط کره به رنگ کرم درآید. حالا وانیل و زرده تخم مرغ را به کاسه اضافه کنید.
سطح سوم
سپس به هم زدن ادامه می دهیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند. به یاد داشته باشید که کاسه را بین این دو حرکت دهید تا زرده به طور یکنواخت مخلوط شود. حالا زردچوبه و پوست پرتقال رنده شده را به کاسه اضافه کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله مجددا با همزن دستی مواد را داخل کاسه هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. آرد را 3 بار الک کرده و کم کم به کاسه اضافه می کنیم و با نوک انگشت ورز می دهیم تا خمیر نرمی به دست آید.
مرحله پنجم
مراقب باشید خمیر را با کف دست ورز ندهید تا داخل کره نرود و بافت شیرینی سفت نشود. سپس خمیر به دست آمده را در کیسه فریزر قرار می دهیم و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت می دهیم.
مرحله ششم
10 دقیقه قبل از پایان استراحت خمیر، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم، سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود. پس از استراحت خمیر، خمیر را از یخچال خارج کرده و بین دو کیسه فریزر قرار دهید.
مرحله هفتم
حالا خمیر را به قطر نیم سانت باز می کنیم و با کاتر گرد شکل می دهیم سپس خمیر گرد را به 2 قسمت تقسیم می کنیم. سپس با یک چاقوی کوچک نیمی از خمیر را فرم می دهیم تا مارمالاد شفاف شود.
مرحله هشتم
در این مرحله سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم سپس خمیر را در سینی قرار می دهیم. سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید کارابی ها به مدت 15 دقیقه در فر بمانند تا کاملا بپزند.
مرحله نهم
بعد از این مدت، قالب را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به آنها اجازه دهید کاملا خنک شوند. وقتی کیک ها خنک شدند روی کاراباس ها که با قالب شکل داده ایم پودر قند بپاشید.
مرحله دهم
سپس روی لایه های کارابیا ساده مقداری مارمالاد می ریزیم سپس لایه های پودر قند را روی لایه مارمالاد قرار می دهیم و کمی فشار می دهیم تا دو لایه به هم بچسبند. حالا کارابین را در ظرف مناسبی قرار می دهیم.
مرحله یازدهم
در آخر کارابی ها را با کمی پسته می پاشیم سپس دانه های انگور را اضافه می کنیم و در صورت تمایل با شکلات آب شده تزئین می کنیم. سپس کارابیا را با چای تازه دم می کنیم. نوش جان.
5
2