آشپزی

طرز تهیه قرابیه پریشان با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه قرابیه پریشان را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کارابیا پرشان

کرابیا پرشان یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار ترکی است که بافتی سبک و ترد دارد و می توانید این شیرینی خوشمزه و متفاوت را خیلی راحت و سریع درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه پرشان در ادامه مطلب بالاخره یک سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم تقریباً پراکنده است
کره 250 گرم
شکر پودر شده 1 فنجان
یک تخم مرغ 2 عدد
ارد 3 و 1.5 فنجان
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر خمیرمایه 2.5 قاشق چایخوری
گردو درشت آسیاب شده 1 فنجان
کشمش 1 فنجان

طرز تهیه کارابیا پرشان

مرحله اول

برای تهیه یک کارابیا لذیذ ابتدا کره نرم شده را که به دمای محیط رسیده است در ظرفی بریزید سپس پودر قند را اضافه کنید و با لیسک یا قاشق هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

مرحله دوم

سپس تخم مرغ را به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم تا گلوله شود و با مواد مخلوط شود سپس وانیل و بکینگ پودر را داخل مواد ریخته و با دست ورز میدهیم تا یکدست شود.

نکته: در صورت استفاده از شکر وانیلی یک غلاف وانیل معادل 5 گرم به مواد اضافه کنید.

سطح سوم

سپس آرد را در ظرفی الک کنید تا سبک و یکدست شود سپس آرد الک شده را کم کم و به صورت کنترل شده به مخلوط مواد اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا به دست نچسبد.

مرحله چهارم

در افزودن آرد دقت کنید، زیرا خمیر همه کارابی ها نرم می شود و به دست نمی چسبد، اما در این کارابی حفظ شکل خمیر و عدم از هم پاشیدگی در حین پخت کمی سخت تر است.

مرحله پنجم

بعد از آن به مقدار دلخواه گردوی درشت آسیاب شده روی خمیر ریخته و مخلوط می شود و به جای گردو می توانید از شکلات تلخ خرد شده استفاده کنید و به مخلوط اضافه کنید.

مرحله ششم

سپس به ذائقه خود مقداری کشمش به خمیر اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید سپس مدتی بگذارید تا طعم همه مواد خمیر با هم ترکیب شود.

مرحله هفتم

سپس کف قالب یا قالب را با روغن مایع یا کره چرب کنید یا کاغذ پخت بچینید و سپس قسمتی از خمیر را جدا کرده و به همین ترتیب بدون فرم دادن و با فاصله در قالب بچینید.

مرحله هشتم

سپس سینی را به مدت ده دقیقه در فر گرم شده قرار دهید، اگر فر قابلیت روشن شدن همزمان دمای بالا و پایین را دارد، هر دو را روشن کنید و اگر کافی نبود فقط دمای پایین کافی است.

مرحله نهم

سپس اجازه دهید کارابی ها به مدت 20-25 دقیقه بپزند تا طلایی شوند، سپس از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند و سپس از کاغذ فر خارج کنید.

مرحله دهم

سپس کارابی ها را در بشقاب ریخته و با مقداری شکلات صبحانه یا عسل دلخواه بریزید و با پودر نارگیل و پودر پسته یا تکه های گردو، فندق و خلال بادام تزیین کنید. سرگرمی روز قرابیه پرشان را به عنوان صبحانه مناسب همراه با چای و قهوه سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا