طرز تهیه قلیه ربنیک با طعمی بی نظیر در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه خاویار از رابنیک
یکی از دستورهایی که ممکن است در صفحات کتاب آشپزی دیده نشود خاویار ربنیک است. این غذای سنتی با ترکیبی از مواد ساده اما خوش طعم لحظات دلپذیری از صمیمیت و سلامتی را برای شما به ارمغان می آورد. امروز درسرگرمی روز“، قصد داریم شما را با طرز تهیه خاویار رابنیک آشنا کنیم؛ غذایی که می تواند برخی از خاطرات غذایی شما را غنی کند. با ما همراه باشید تا با هم این دستور سنتی و خوشمزه را بیاموزیم.
برای دستور خاویار ربنیک، یک غذای خوشمزه ایرانی که با پختن و پوره کردن ربنیک شروع می شود، سپس پیاز و ادویه ها را سرخ می کنیم و عصاره ربنیک را به همراه خرده برنج اضافه می کنیم. این مخلوط تا زمانی که برنج کاملا پخته شود، پخته می شود، سپس با نمک و شکر مزه دار می شود. خاویار ربنیک با نان یا برنج تازه سرو می شود و یک غذای مقوی و مقوی ارائه می دهد.
عناصر | اندازه ی |
پیاز | 2 عدد وسط |
خاخام | 1 کیلوگرم |
خرده برنج | 1 فنجان |
قند | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه | کافی |
ادویه کاری و فلفل سیاه | کافی |
طرز تهیه خاویار از رابنیک
مرحله 1: آماده سازی رابینیک
ابتدا دنده ها را خوب بشویید و در یک قابلمه بزرگ با آب به اندازه ای قرار دهید تا کاملا بپزند. این فرآیند بسته به نوع و اندازه دنده ها می تواند از 45 دقیقه تا یک ساعت طول بکشد. مراقب باشید که آب زیادی اضافه نکنید. به اندازه ای که خاخام ها به خوبی غرق شوند.
مرحله 2: خنک کردن و آماده سازی عصاره
پس از پختن کامل ساردین ها، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید محتویات آن کمی خنک شود، سپس با استفاده از چنگال یا وسیله دیگری ساردین ها را خوب له کنید و از صافی رد کنید تا عصاره ای غلیظ گرفته شود و رنگ خوبی به آن ها بدهد. . این عصاره باید صاف و بدون قطعات نواری باشد.
مرحله 3: آماده کردن فلفل قرمز
در تابه ای مناسب مقداری روغن داغ کرده و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید. پیاز سرخ شده تا طلایی و کاراملی شود. این فرآیند طعم فوق العاده ای به خاویار رابنیک می دهد.
مرحله 4: ادویه جات را اضافه کنید
بعد از اینکه پیازها خوب سرخ شدند، ادویه هایی از جمله گل سرخ، ادویه کاری و فلفل سیاه را اضافه کنید. ادویه ها را چند دقیقه سرخ کنید تا عطر آن ها آزاد شود.
مرحله 5: عصاره ربی و برنج را اضافه کنید
بعد از اینکه ادویه ها با پیازچه خوب مخلوط شدند، آب ربنیک را به همراه خرده برنج به تابه اضافه می کنند. خوب هم بزنید تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند.
مرحله 6: زمان پخت و پز
حالا مخلوط را بجوشانید سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج کاملا بپزد و غذا خوب جا بیفتد. این فرآیند ممکن است تا 30 دقیقه طول بکشد.
مرحله 7: کف روی گوزن را کنترل کنید
در حین پخت، ممکن است کف روی سطح غذا ایجاد شود. ته آن را با دقت بردارید تا قلیه شما بافتی صاف و تمیز داشته باشد.
مرحله هشتم: طعم غذا را تنظیم کنید
در نهایت بر حسب ذائقه نمک و شکر به خاویار اضافه می شود. این دو ماده به غذای شما طعم شیرین و مطبوعی می دهد. می توانید مقدار شکر را بسته به شیرینی غذا تنظیم کنید.
مرحله 9: سرو کنید
بعد از اینکه ربنیک خوب پخت و مزه دار شد، آن را در بشقاب دلخواهتان گذاشته و با نان یا برنج تازه سرو کنید. همچنین می توانید این غذا را با سبزیجات تازه مانند جعفری یا گشنیز تزیین کنید تا زیبایی و طعم آن دو چندان شود.