آشپزی

طرز تهیه لازانیا مرغ با طعمی تکرار نشدنی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه لازانیا مرغ

لازانیا مرغ یکی از انواع غذاهای خوش طعم و لذیذ است که تهیه آن بسیار آسان است، می توانید از لازانیا مرغ برای پذیرایی و مهمانی استفاده کنید، این غذای خوشمزه و دلچسب که به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه می شود، طرفداران زیادی دارد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه لازانیا مرغ برای سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
سینه مرغ 1 عدد و نیم
قارچ 300 گرم
کره 30 گرم
ارد 1 قاشق غذاخوری
شیر به دمای اتاق رسیده است کافی
آب مرغ کافی
نمک و فلفل کافی
جوز هندی به مقدار کمی
پیازچه به مقدار مورد نظر
پیتزا با پنیر کافی
پنیر پارمسان به مقدار مورد نظر
سس گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی برای تزئین به مقدار مورد نظر
پودر آویشن برای تزیین کافی
پیازچه تازه، شوید و ریحان برای تزیین کافی
زیتون خشک و خیارشور برای تزیین به مقدار مورد نظر

طرز تهیه لازانیا مرغ

مرحله 1: مرغ را سرخ کنید

ابتدا برای تهیه مرغ، پیاز را پوست گرفته، شسته و به قطعات درشت برش دهید، سپس پیاز خرد شده را در تابه یا قابلمه بریزید، مقداری روغن به آن اضافه کنید، هم بزنید، سپس سینه مرغ را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید. آن را نیز.

مرحله 2: ادویه ها را به مرغ اضافه کنید

سینه مرغ را خوب تفت می دهیم تا کاملا سرخ و طلایی شود سپس آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود سپس نمک و فلفل را به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کمی قهوه ای رنگ شود و عطر فلفل پخش شود -بهتر از استفاده از درشت است. فلفل سیاه.

مرحله 3: برگ بو و آب را به مرغ اضافه کنید

هنگام تفت دادن مرغ ها دقت کنید که حرارت زیاد باشد تا جوجه ها کم آب نشوند و قرمز و طلایی نشوند و وقتی عطر ادویه ها به مشام رسید و مرغ ها پر شدند یک برگ بو به مرغ اضافه کنید سپس کمی آب روی مرغ بریزید و بپزید. در را ببندید.

مرحله 4: پختن مرغ

اجازه دهید مرغ حدود یک ساعت با حرارت متوسط ​​بپزد و تمام شود.یادتان باشد اول مرغ را سرخ کنید و بعد آب را اضافه کنید تا بوی تخم مرغ گرفته شود و بعد از اینکه مرغ خوب پخت و بافت آن نرم شد، قابلمه را از روی آتش بردارید. .

مرحله 5: مرغ ها را خرد کرده و آب مرغ را فیلتر کنید

بعد از اینکه حرارت اولیه مرغ کمی کم شد، مرغ را به اندازه های دلخواه و مناسب برش داده و یا در ظرفی بریزید، سپس مرغ ها را کنار بگذارید، سپس مرغ را از صافی رد کنید تا یکدست شود و در ظرفی بریزید. .

مرحله ششم: قارچ ها را برش داده و سرخ کنید

سپس قارچ ها را شسته و آسیب را از بین می بریم و دایره ای برش می دهیم سپس در تابه را می گذاریم و روی حرارت می گذاریم تا نشتی نداشته باشد و کمی نمک و فلفل به قارچ ها اضافه می کنیم و همراه با قارچ تفت می دهیم. تا زمانی که عطر فلفل سیاه پخش شود.

مرحله 7: کره را به قارچ ها اضافه کنید

قارچ ها را مدام هم می زنیم تا نسوزند، وقتی آب آنها آزاد شد و تغییر رنگ داد، کمی روغن به قارچ ها اضافه می کنیم، هم می زنیم تا روغن ذوب شود، مدام هم می زنیم تا قارچ ها طعم روغن را بگیرند و قارچ ها را به خود جذب کند. دوباره با کره سرخ می شوند.

مرحله هشتم: آرد و شیر را به قارچ ها اضافه کنید

سپس کمی آرد به قارچ ها اضافه می کنیم، هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند، مواظب باشیم آرد نسوزد، سپس کمی شیر که به دمای محیط رسیده است به مخلوط قارچ و آرد اضافه کرده، هم می زنیم تا کاملا با هم ترکیب شوند و بافت با دست درست شود.

مرحله نهم: مرغ ها و آب مرغ را به مواد اضافه کنید

سپس مرغ های رنده شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید، کمی تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهند، سپس کمی آب مرغ روی مواد بریزید و هم بزنید تا همه مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند و بافت مخلوط کمی به دست آید. لاغرتر باش

مرحله 10: شیر را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید

اگر مخلوط غلیظ بود، کمی شیر به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا یکدست شود، وقتی مخلوط به غلظت مناسب رسید و همه مواد خوب مخلوط شدند، ظرف را از روی حرارت بردارید و مدتی کنار بگذارید و حرارت را کم کنید.

مرحله یازدهم: آب را بجوشانید و ورقه های لازانیا را داخل آن بریزید

سپس در قابلمه ای مقداری آب بریزید و مقداری نمک و روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند سپس ورقه های لازانیا را در قابلمه قرار دهید تا با آب کمی بجوشد و نرم شوند مراقب باشید له نشود.

مرحله 12: ورقه های لازانیا را در آب بجوشانید

زمان دقیق قرار دادن ورقه های لازانیا در آب در حال جوش روی بسته بندی آنها نوشته شده است، بهتر است طبق دستور عمل کنید، اما به طور متوسط ​​ورقه های لازانیا بعد از حدود 6 دقیقه نرم می شوند، سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله 13: لازانیا را آبکش کرده و سس را در ظرف بریزید

سپس لازانیا را آبکش کنید، آن را کنار بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود، سپس مقداری سس را در ظرفی با اندازه مناسب و تقریبا گود بریزید.

مرحله چهاردهم: ورقه های لازانیا را در تابه قرار دهید و سس را روی آنها بریزید

سپس سس را با قاشق به ته ظرف بریزید تا همه قسمت ها را بپوشاند، سپس ورقه های لازانیا را روی مواد سس قرار دهید تا کف تابه را کاملا بپوشاند، سپس مقداری از سس گوشت را روی آن بریزید. ورقه های لازانیا برای لازانیا و بازی

مرحله 15: پیاز را خرد کنید

مقدار سس باید بیشتر از مقداری باشد که ته قالب ریخته اید، مواد گوشتی را با قاشق روی پوسته های لازانیا بمالید تا تمام قسمت های آنها با سس آغشته شود، سپس مقداری پیازچه را که از قبل شسته اید خرد کنید. و به قطعات کوچک خشک می شود.

مرحله شانزدهم: پیازها و پنیر پیتزا را روی گوشت بریزید

سپس پیاز را روی مواد گوشتی بریزید و پهن کنید، پیاز طعم خوبی به غذا می دهد، سپس به سلیقه و ذائقه خودتان مقداری پنیر پیتزا روی مخلوط مواد گوشتی بریزید و به همه قسمت ها بمالید تا لازانیا بعد از پخت حالت ارتجاعی پیدا می کند.

مرحله 17: لایه دوم ورقه های لازانیا را روی گوشت قرار دهید

مقدار پنیر پیتزا بستگی به شما دارد، هر چه بیشتر باشد لازانیا لذیذتر و لذیذتر می شود سپس روی سس لایه دوم پوست های لازانیا را در خلاف جهت پوست های لازانیا قبلی قرار دهید و روی آن را بپوشانید. گوشت

مرحله 18: ورقه های لازانیا را در جهت مخالف لایه اول بچینید

برای چیدمان ورقه های لازانیا، اگر لایه اول را به صورت افقی بچینید و یکی پس از دیگری لایه دوم لازانیا را به صورت عمودی روی مواد گوشتی قرار دهید، این کار باعث یکدست شدن بافت لازانیا و در هنگام برش، مواد گوشتی می شود. بیرون خواهد آمد، داخل آن را بیرون بیاورید، نریزید

مرحله 19: گوشت، پیاز و پنیر پیتزا را روی لازانیا بریزید

سپس دوباره مواد گوشتی را روی پوسته های لازانیا بریزید و آنها را پهن کنید، مقداری پیازچه را روی مواد قرار دهید، سپس پنیر پیتزا را به مواد اضافه کنید و روی مواد گوشتی بمالید، از تکه های کراست لازانیا که اضافه کردید استفاده کنید. آخرین لایه

مرحله 20: ورقه لازانیا، مواد گوشتی، پنیر پیتزا را برای لایه آخر قرار دهید

ورقه های لازانیا را روی مواد بچینید، سپس مواد گوشتی را بریزید، برای این لایه بیشتر از پنیر پیتزا استفاده کنید به طوری که سطح مواد گوشتی را کاملا بپوشاند، برای لایه آخر مقدار پنیر پیتزا باید زیاد باشد تا همه مواد کاملا به هم می چسبند.

مرحله 21: پارمزان و پیازچه را روی پنیر پیتزا بریزید

سپس روی پنیر پیتزا مقداری پارمزان که عطر و طعم فوق العاده ای دارد بریزید سپس مقداری پیازچه روی پنیر قرار دهید و روی آن ها را تزئین کنید، می توانید لازانیا را روی گاز درست کنید یا می توانید در فر قرار دهید.

مرحله ۲۲: لازانیا را روی حرارت یا در فر بپزید

اگر می خواهید لازانیا را دوباره گرم کنید، روی ظرف را با فویل بپوشانید، سپس لازانیا را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا پخته و آماده شود.

مرحله ۲۳: دمای فر را تنظیم کرده و لازانیا را در فر بپزید

سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید، بگذارید لازانیا به مدت یک ساعت در فر بپزد، لازانیا باید کاملا پخته شود اگر سطح رویی لازانیا در پایان پخت تغییر رنگ نداد، از گریل یا حرارت زیاد استفاده کنید. در 5 دقیقه آخر روشن کنید.

مرحله 24: برش لازانیا

وقتی سطح لازانیا طلایی شد فرم را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا حرارت اولیه آن کم شود سپس لازانیا را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید سپس یک تکه از لازانیا را در ظرف مناسبی قرار دهید. یک سرو

مرحله 25: روی لازانیا را تزئین کنید

سپس مقداری سس گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی را به دلخواه روی آن بریزید، سپس روی آن را با مقداری پودر آویشن، مقداری برگ نعنا، شوید و ریحان تازه تزیین کنید، همچنین مقداری زیتون و خیارشور را در کنار ظرف لازانیا قرار دهید. در آخر لازانیا مرغ را به عنوان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی با سالاد، ترشی، دارچین و تزیین سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا