طرز تهیه لوبیا پلو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه لوبیا پلو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه لوبیا پلو
لوبیا پلو چرخ کرده یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه لوبیا پلو برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوشت چرخکرده | 300 گرم |
لوبیا سبز | 250 گرم |
رب گوجه فرنگی | 1 فنجان |
برنج | 3 و نیم لیوان |
سنگ نمک | 1 قطعه بزرگ |
زنجبیل، پودر فلفل قرمز و نمک | ½ قاشق چایخوری |
زیره و زردچوبه | ⅓ قاشق چایخوری |
چوب دارچین | 1 قطعه |
پودر رزماری | 1 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 تا 3 قاشق غذاخوری |
سیر تازه | 1 قرص |
زعفران آب پز | کافی |
هویج | 1 قطعه |
کره | 30 گرم |
طرز تهیه لوبیا پلو
مرحله اول
من آماده می کنم باقالی پلو مجلسی در ابتدای کار گوشت گوسفند را ریز خرد می کنیم سپس در چرخ گوشت گذاشته و چرخ می کنیم. سپس گوجه فرنگی را شسته سپس پوست آن را کاملا جدا می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله گوجه فرنگی را با دندان های ریز رنده شده رنده می کنیم تا کاملا پوره شود. سپس لوبیا سبزها را شسته و به اندازه و شکل دلخواه برش می دهیم و همراه با پوره گوجه فرنگی و کمی آب در قابلمه مناسبی می ریزیم.
سطح سوم
حالا مقداری نمک به لوبیا سبز و پوره گوجه فرنگی اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس اجازه دهید لوبیا سبز با آب و رب گوجه بجوشد. سپس برنج را می شوییم سپس در ظرف آب می ریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله سنگ نمک را در توری ریخته و در ظرفی ریخته و اجازه می دهیم برنج به مدت 15-20 دقیقه در آب بماند تا خیس بخورد. سپس پوسته های پیاز و سیر را جدا می کنیم.
مرحله پنجم
حالا پیاز و سیر را شسته و با دندان های ریز رنده شده رنده می کنیم. سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس مقداری روغن مایع داخل تابه می ریزیم و بلافاصله پیاز رنده شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله که پیاز کاملا سبک و طلایی شد پودر زنجبیل را به همراه پودر فلفل قرمز، نمک، زیره، زردچوبه، پودر رزماری و یک عدد چوب دارچین به پیاز اضافه می کنیم، سپس تفت دادن را ادامه می دهیم تا عطر ادویه ها گرفته شود. رها شده احساس می شود
مرحله هفتم
حالا پوره گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کنید سپس تفت دهید تا بوی خامی پوره گوجه فرنگی از بین برود و رنگ گوجه فرنگی روشن شود. سپس سیر را اضافه می کنیم سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود.
مرحله هشتم
در این مرحله لوبیا سبز پخته شده را به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. سپس گوشت چرخ کرده را به مواد متوسط اضافه می کنیم سپس تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و سرخ شود.
مرحله نهم
حالا نصف پیمانه آب جوش و مقداری زعفران آب پز شده را به مواد متوسط اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید مواد کاملا بپزند. در این مدت هویج را می شوییم سپس پوست آن را جدا می کنیم و درشت رنده می کنیم.
مرحله دهم
در این مرحله یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع اضافه می کنیم. سپس اجازه دهید روغن خوب داغ شود سپس هویج را اضافه کرده و تفت دهید تا هویج کاملا سرخ و نرم شود.
مرحله یازدهم
حالا هویج را به مخلوط لوبیا سبز اضافه کنید سپس هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند. سپس یک قابلمه آب را روی حرارت زیاد قرار دهید و آب را به نقطه جوش برسانید. سپس برنج را می شوییم.
مرحله دوازدهم
در این مرحله برنج را داخل آب جوش می ریزیم سپس به مدت 8 تا 12 دقیقه در آب در حال جوش می گذاریم تا پخت اولیه آن تمام شود. بعد از این مدت زمانی برنج را آبکشی می کنیم که دانه های برنج نرم شد و دانه ها کمی چسبناک شدند.
مرحله سیزدهم
حالا یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم سپس مقداری روغن مایع و زعفران دم کرده داخل آن می ریزیم. سپس کف قابلمه مورد نظر را در قابلمه فیکس می کنیم، سپس یک لایه برنج را داخل قابلمه می ریزیم و سس لوبیا سبز را روی برنج اضافه می کنیم.
مرحله چهاردهم
بین کار مقداری زعفران آب پز شده روی برنج بریزید سپس به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود. سپس شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس درب قابلمه را با درب می بندیم و روی قابلمه می گذاریم.
مرحله پانزدهم
حالا قابلمه را روی شعله می گذاریم تا پخش شود و دانه های پلو را ۴۵ دقیقه روی آتش می گذاریم تا دم بکشد. در آخر لوبیا پلو را در قابلمه هم می زنیم تا یکدست شود سپس در ظرف مورد نظر می گذاریم و سرو می کنیم.
5
2