آشپزی

طرز تهیه لوبیا پلو بدون گوشت با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه لوبیا پلو بدون گوشت را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه لوبیا پلو بدون گوشت

برنج و لوبیا بدون گوشت یکی از غذاهای لذیذ و اصیل ایرانی است که بسیار پرطرفدار است و با روش ها و مواد مختلف درست می شود. این غذای خوشمزه در بین افراد مختلف طرفداران زیادی دارد و خیلی راحت و سریع تهیه می شود. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه لوبیا پلو بدون گوشت به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات لازم برای 2 تا 3 نفر
لوبیا سبز نیم کیلو
گوجه فرنگی پوره شده 3 عدد
پیاز متوسط 1 قطعه
سیب زمینی سرخ کرده 1 قطعه
هویج به میزان دلخواه 1 قطعه
برنج 2 فنجان
رب گوجه فرنگی 2 قاشق چایخوری
نمک کافی
فلفل سیاه و دارچین 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه لوبیا پلو بدون گوشت

مرحله اول

ابتدا مقداری لوبیا سبز را تمیز کرده و بشویید و به قطعات کوچک برش دهید سپس لوبیاها را در قابلمه بریزید و مقداری آب بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید حبوبات خوب بجوشد.

مرحله دوم

سپس یک عدد هویج را پوست بگیرید و بشویید و ریز خرد کنید و در تابه ای مقداری روغن بریزید و بگذارید داغ شود سپس هویج ها را بگذارید و تفت دهید تا طلایی شوند اضافه کردن هویج اختیاری است و به ذائقه شما بستگی دارد.

سطح سوم

سپس سیب زمینی را پوست گرفته و بشویید و نگینی خرد کنید و در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس سیب زمینی ها را داخل آن بریزید و تفت دهید تا همه قسمت های آن طلایی شود.

مرحله چهارم

سپس پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود و سپس پیاز را در آن تفت دهید تا سبک شود و سپس حبوبات پخته شده را که آبکشی و خشک کرده اید اضافه کنید.

مرحله پنجم

مقداری لوبیا را تفت دهید و سپس هویج و سیب زمینی سرخ شده را به مخلوط مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید سپس نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها در مخلوط به مشام برسد.

مرحله ششم

سپس پوره گوجه فرنگی را در تابه بریزید و تفت دهید تا رنگ رب تغییر کند و بوی خامی آن گرفته شود سپس گوجه هایی را که شسته و رنده کرده اید روی رنده ریز یا پوره کرده و با همزن مخلوط کرده و مواد را اضافه کنید. .

مرحله هفتم

پوره گوجه فرنگی را خوب تفت دهید تا آب گوجه ها تمام شود و رنگ آن کمی تغییر کند، سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید و درب تابه را ببندید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت با هم بپزند و همه مواد خوب مخلوط شوند. از روی آتش بردارید.

مرحله هشتم

سپس در قابلمه ای مقداری آب بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد و وقتی آب شروع به جوشیدن کرد برنجی را که از شب قبل خیس کردید در قابلمه بریزید و کمی نمک و کمی روغن به آن اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله نهم

برنج را 6-7 دقیقه در آب می گذاریم بجوشد سپس آبکشی کرده و کنار می گذاریم سپس در قابلمه ای دیگر مقداری روغن بریزید و ته و اطراف آن را کاملاً روغن بزنید و سیب زمینی را برای ته قابلمه به صورت گرد برش دهید. آی تی

مرحله دهم

سپس یک لایه برنج روی سیب زمینی ها بریزید و سطح آن را صاف کنید، سپس یک لایه از مخلوط مواد میانی بریزید و دوباره یک لایه دیگر برنج بریزید و یک لایه از مواد میانی بریزید و مواد و برنج را لایه لایه بریزید. تا زمانی که آماده شوند.

مرحله یازدهم

برای لایه آخر می توانید مقداری از برنج را با مقداری از مواد میانی مخلوط کنید و روی همه مواد بریزید و سپس مقداری از زعفران غلیظ پخته شده را که از قبل پخته اید روی برنج بریزید و در قابلمه را بپوشانید و روی آن را کم کنید. حرارت .

مرحله دوازدهم

سپس 45 دقیقه تا 1 ساعت زمان دهید تا برنج دم بکشد و عطر و طعم همه مواد کاملا با هم مخلوط شود. از قابلمه به شکل قالب باشد

مرحله سیزدهم

سپس لوبیا پلو بدون گوشت را تکه تکه کرده و با چند برگ نعناع، ​​ریحان و گشنیز تزیین کنید و این غذای لذیذ و فوق العاده معطر را به همراه سالاد، ترشی، زیتون پرورشی، ماست موسیر و انواع دارچین برای پذیرایی و مهمانی سرو کنید. .


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا