طرز تهیه لوه کباب با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه لوه کباب را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه لوه کباب
لوه کباب یکی از غذاهای سنتی و لذیذ شمال کشورمان است که با دستور پخت های مختلفی درست می شود، آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه لوه کباب برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر | |
مرغ محلی | 1 کیلو و نیم |
پیاز بزرگ | 5 تکه |
سیر | 1 بوته |
زعفران آب شده | ½ فنجان |
آب پرتقال | ½ فنجان |
کره بومی | 3 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | کافی |
طرز تهیه لوه کباب
مرحله اول
برای تهیه کباب مازندرانی ابتدا مرغ را به قطعات دلخواه برش دهید سپس پیاز را پوست بگیرید و بشویید و خلال کنید. سپس پوست سیر را جدا می کنیم و می شوییم.
مرحله دوم
در این مرحله سیر را ورقه های درشت برش می دهیم سپس قابلمه مناسبی را انتخاب کرده و یک لایه گوشت مرغ را داخل قابلمه می ریزیم. سپس گوشت را با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه پهن می کنیم.
سطح سوم
حالا روی گوشت خروس را با پیاز و سیر می پوشانیم سپس یک لایه دیگر از گوشت را روی پیازها می ریزیم. به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شود سپس درب قابلمه را بسته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله گریل را به مدت 5-4 ساعت روی آتش می گذاریم تا کاملا آماده شود. توجه داشته باشید که نیازی به اضافه کردن آب یا روغن به غذا نداریم و مرغ باید با آب پیاز و چربی گوشت پخته شود.
مرحله پنجم
حالا در 30 دقیقه آخر پخت، زعفران دم کرده را به همراه کره محلی و آب پرتقال به گریل اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم و می پزیم تا طعم ها با هم مخلوط شوند. بعد از این مدت غذا را مزه می کنیم.
مرحله ششم
سرگرمی روز نمک را روی لو کباب اندازه می کنیم و مخلوط می کنیم و بعد از 5 دقیقه در ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در آخر لوه کباب خوشمزه را با برنج زعفرانی و لیموترش تازه و پیاز خرد شده و جعفری سرو می کنیم. نوش جان.
5
2