آشپزی

طرز تهیه لوه کباب با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه لوه کباب را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه لوه کباب

لوه کباب یکی از غذاهای سنتی و لذیذ شمال کشورمان است که با دستور پخت های مختلفی درست می شود، آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه لوه کباب برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
مرغ محلی 1 کیلو و نیم
پیاز بزرگ 5 تکه
سیر 1 بوته
زعفران آب شده ½ فنجان
آب پرتقال ½ فنجان
کره بومی 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه کافی

طرز تهیه لوه کباب

مرحله اول

برای تهیه کباب مازندرانی ابتدا مرغ را به قطعات دلخواه برش دهید سپس پیاز را پوست بگیرید و بشویید و خلال کنید. سپس پوست سیر را جدا می کنیم و می شوییم.

مرحله دوم

در این مرحله سیر را ورقه های درشت برش می دهیم سپس قابلمه مناسبی را انتخاب کرده و یک لایه گوشت مرغ را داخل قابلمه می ریزیم. سپس گوشت را با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه پهن می کنیم.

سطح سوم

حالا روی گوشت خروس را با پیاز و سیر می پوشانیم سپس یک لایه دیگر از گوشت را روی پیازها می ریزیم. به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شود سپس درب قابلمه را بسته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله گریل را به مدت 5-4 ساعت روی آتش می گذاریم تا کاملا آماده شود. توجه داشته باشید که نیازی به اضافه کردن آب یا روغن به غذا نداریم و مرغ باید با آب پیاز و چربی گوشت پخته شود.

مرحله پنجم

حالا در 30 دقیقه آخر پخت، زعفران دم کرده را به همراه کره محلی و آب پرتقال به گریل اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم و می پزیم تا طعم ها با هم مخلوط شوند. بعد از این مدت غذا را مزه می کنیم.

مرحله ششم

سرگرمی روز نمک را روی لو کباب اندازه می کنیم و مخلوط می کنیم و بعد از 5 دقیقه در ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در آخر لوه کباب خوشمزه را با برنج زعفرانی و لیموترش تازه و پیاز خرد شده و جعفری سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا