طرز تهیه مارمالاد زردآلو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه مارمالاد زردآلو
مارمالاد زردآلو یکی از انواع مارمالادهای خوشمزه است که معمولا برای تزیین برخی از شیرینی ها و کیک ها استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مارمالاد زردآلو برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای مارمالاد زردآلو |
|
زردآلو | 1 کیلوگرم |
زعفران آب پز غلیظ | 2 قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | 1 قاشق غذاخوری |
قند | 1 کیلوگرم |
آبلیموی تازه | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه مارمالاد زردآلو
مرحله اول
من آماده می کنم مارمالاد زردآلو خوشمزه در ابتدای کار زردآلوها را شسته سپس با چاقو به 2 قسمت تقسیم کرده و دانه ها را جدا می کنیم. حالا زردآلوها را داخل غذاساز بریزید و کمی مخلوط کنید.
مرحله دوم
مراقب باشید زردآلوها را آنقدر مخلوط نکنید که آب بریزد. سپس پوره زردآلو را در قابلمه مناسبی ریخته و روی اجاق قرار می دهیم تا بجوشد و بعد از آن شکر را به قابلمه اضافه می کنند.
سطح سوم
حالا با قاشق چوبی خوب هم می زنیم تا ذرات شکر حل شود سپس با قاشق کف روی آن را جمع می کنیم و دور می ریزیم تا مارمالادی شفاف و براق به دست بیاید. سپس اجازه دهید پوره زردآلو کمی غلیظ شود.
مرحله چهارم
برای اینکه بدانید مارمالاد زردآلو به غلظت مناسبی رسیده است یا نه، یک قاشق غذاخوری از شهد آن را بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. وقتی شهد سرد شد بین دو انگشت می چشیم.
مرحله پنجم
اگر مارمالاد بین دو انگشت کش است، قوام آن خوب است، زعفران پخته شده را به قابلمه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس پودر ژلاتین را با 1 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید.
مرحله ششم
حالا ژلاتین را روی حرارت بخار در کتری حل کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید سپس آبلیموی تازه و ژلاتین حل شده را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله هفتم
در این مرحله مارمالاد زردآلو را در دمای محیط استراحت می دهیم تا کاملا خنک شود. حالا یک ظرف شیشه ای برداشته و می شوییم سپس داخل آن را با دستمال تمیز می کنیم تا رطوبتی باقی نماند.
مرحله هشتم
سپس مارمالاد خنک شده را داخل ظرف بریزید و درب آن را محکم ببندید تا هوا وارد نشود سپس مارمالاد را در یخچال نگهداری کنید. برای نگهداری طولانی مدت، مارمالاد را بپیچید و فریز کنید. نوش جان.