آشپزی

طرز تهیه مالاوابیج +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه ملاابیج

ملاابیج یکی از غذاهای خوشمزه و محلی شمال کشورمان است که در بین گیلانی ها طرفداران زیادی دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله آن. طرز تهیه ملاابیج برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سینه و ران مرغ 4 عدد
پیاز 1 قطعه
سیر 3 قرص
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
رب انار ترش 1 قاشق غذاخوری
آب جوش کافی
نمک و فلفل و زردچوبه کافی

طرز تهیه ملاابیج

مرحله اول

من آماده می کنم ملاابیج خوشمزه در ابتدای کار سینه و پای مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و کمی نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و مخلوط کنید سپس روی ظرف را سلفون بپوشانید.

مرحله دوم

حالا کاسه را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید و سینه و ران مرغ را مزه دار کنید. بعد از این مدت یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع داخل آن می ریزیم.

سطح سوم

سپس اجازه می دهیم روغن خوب داغ شود، سپس سینه و پای مرغ را در ماهیتابه می ریزیم و دو طرف آن ها را کاملا سرخ می کنیم. بعد از اینکه دو طرف تکه های مرغ کاملا سرخ شد از ماهیتابه خارج می کنیم.

مرحله چهارم

حالا پیاز را نگینی خرد کرده و به همان تابه ای که تکه های سینه و ران مرغ را سرخ کرده بودیم، کمی روغن مایع اضافه می کنیم. سپس پیاز را خوب سرخ می کنیم تا کاملا قرمز و طلایی شود.

مرحله پنجم

در این مرحله سیر را با دندانه های ریز رنده شده رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و بعد از آن تفت دادن را ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. حالا پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید.

مرحله ششم

بعد از ۱ دقیقه که بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین رفت و رنگ آن روشن شد، رب انار را به همراه مقداری نمک، فلفل و ۱ پیمانه آب جوش به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس یکدست شود.

مرحله هفتم

حالا بگذارید سس روی اجاق بماند تا بجوشد سپس تکه های سینه و پای مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و سس در حال جوش را روی سینه و پای مرغ بریزید.

مرحله هشتم

اگر گاماج دارید بهتر است در آن ملاوابیج درست کنید که باعث لعاب بیشتر غذا می شود. حالا ملاابیج را به مدت ۱ ساعت روی آتش بگذارید تا مرغ کاملا بپزد و غذا جذب آن شود.

مرحله نهم

15 دقیقه مانده به پایان پخت ملاابیجا، درب قابلمه را باز می گذاریم و اجازه می دهیم روغن روی آن بریزد. پس از تمام شدن این زمان، ملاابیجه را در ظرف مناسبی بریزید و با برنج سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا