آشپزی

طرز تهیه محلبی کارامل با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه محلبی کارامل را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه مولبی کاراملی

دسر کاراملی یکی از خوشمزه ترین و بین المللی ترین دسرهایی است که طرفداران بسیاری را در سراسر جهان به خود جذب کرده است تا آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را مشاهده کنند. طرز تهیه مولابی کاراملی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم ملاس کارامل
شیر نر 4 لیوان
قند ¼ فنجان
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
شیر عسل ½ جعبه
کرم رنگ 200 گرم
وانیل ½ قاشق چایخوری
کرم و پودر کارامل 1 بسته
مغز پسته کافی
یک غنچه گل رز کافی

طرز تهیه مولابی کاراملی

مرحله اول

من آماده می کنم محالبی کاراملی خوشمزه در ابتدای کار 30 دقیقه قبل از شروع کار شیر را از یخچال خارج کنید تا دمای آن با دمای محیط مطابقت داشته باشد. سپس 2 فنجان شیر را با شکر، عسل و نشاسته ذرت در قابلمه ای بریزید.

مرحله دوم

حالا مواد داخل قابلمه را با همزن دستی خوب هم میزنیم تا در شیر حل شوند سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا مواد کاملا حل شوند و نشاسته ذرت گلوله نشود.

سطح سوم

وقتی مواد داخل قابلمه به قوام فرنی نزدیک شد، قابلمه را از روی حرارت برمی داریم، سپس خامه را به همراه وانیل در ظرف مناسبی می ریزیم و با چنگال خوب هم می زنیم تا بافت خامه باز شود.

مرحله چهارم 2

در این مرحله به سراغ ساخت پودر کرم کارامل می رویم که برای آن شیر تازه باقی مانده را در ظرف مناسبی می ریزیم و روی اجاق می گذاریم تا شیر داغ شود. توجه داشته باشید که شیر تا زمانی که به اندازه کافی گرم نشود نمی جوشد.

مرحله پنجم

بعد از گرم شدن شیر، پودر کرم کارامل را به قابلمه اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه خوب هم بزنید تا در شیر حل شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاستارد کاملا خنک شود.

مرحله ششم

وقتی مخلوط خامه خنک شد خامه را به همراه نشاسته و کارامل به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند. سپس غذاهایی را که می خواهیم سرو کنیم انتخاب می کنیم.

مرحله هفتم

حالا به اندازه کافی از مخلوط محلبی را در بشقاب های سرو خود می ریزیم و به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم تا دسر کاملا ببندد. بعد از این مدت روی دسر را با پودر پسته و گلاب تزئین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا