طرز تهیه مربای توت فرنگی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه مربای توت فرنگی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه مربای توت فرنگی
مربای توت فرنگی یکی از مرباهای خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان صبحانه مانند مرباهای دیگر سرو می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه مربای توت فرنگی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای مربای توت فرنگی |
|
توت فرنگی | 1 کیلوگرم |
قند | 1 کیلوگرم |
آبلیموی تازه | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه مربای توت فرنگی
مرحله اول
من آماده می کنم مربای توت فرنگی خوشمزه در ابتدای کار توت فرنگی ها را با آب سرد می شوییم سپس درپوش و لکه ها و آسیب دیدگی را جدا می کنیم تا مربا خراب نشود. سپس توت فرنگی ها را روی یک پارچه تمیز قرار می دهیم.
مرحله دوم
سپس می گذاریم توت فرنگی ها کاملا خشک شوند سپس لایه لایه داخل قابلمه با شکر می ریزیم. حالا بدون هم زدن درب قابلمه را می بندیم و به مدت 1 روز در یخچال می گذاریم تا آب توت فرنگی و شکر گرفته شود.
سطح سوم
بعد از این مدت قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم تا شکر بجوشد. وقتی شکر به جوش آمد حرارت را ملایم کنید و کف را با قاشق روی مربا ریخته و دور بریزید سپس آبلیمو را اضافه کنید.
مرحله چهارم
وقتی مربا شروع به جوشیدن کرد، بگذارید 40 دقیقه بماند سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. توجه داشته باشید که زمان پخت مربا از زمان مشخص شده بیشتر نباشد در غیر این صورت رنگ مربا تیره می شود.
مرحله پنجم
سپس 1 قاشق مرباخوری از شهد را در نعلبکی بریزید و به مدت 5 دقیقه در یخچال قرار دهید. حالا شهد مربا را با دو انگشت تست می کنیم، وقتی شهد بین دو انگشت افتاد مربا به قوام خودش رسیده است.
مرحله ششم
بعد از 40 دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید سپس بگذارید مربا در دمای اتاق کاملا خنک شود. در صورت تمایل می توانید برای طعم بهتر داخل مربا از پودر هل، وانیل یا گلاب استفاده کنید.
مرحله هفتم
در این مرحله ظرف شیشه ای درب دار را انتخاب می کنیم و داخل آن را با دستمال تمیز می کنیم سپس مربا را داخل آن می ریزیم. سپس مربا را در یخچال نگهداری کنید و با کره و نان تازه سرو کنید. نوش جان.
5
2