آشپزی

طرز تهیه مربای زنجبیل با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه مربای زنجبیل را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه مربای زنجبیل

مربای زنجبیل یکی از مرباهای سنتی و بسیار لذیذ ایرانی است که با دستور پخت های مختلف درست می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله. طرز تهیه مربای زنجبیل برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای مربای زنجبیل
زنجبیل 1 کیلوگرم
فشار دادن 6 عدد
اب ½ لیتر
زعفران آب پز 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای زنجبیل

مرحله اول

برای تهیه مربای ساده زنجبیل، ابتدا زنجبیل را پوست بگیرید، سپس آن را به مکعب های کوچک برش دهید و در قابلمه مناسبی قرار دهید. سپس قابلمه را تا نیمه از آب پر می کنیم و روی حرارت می گذاریم.

مرحله دوم

حالا بگذارید آب به نقطه جوش برسد سپس حرارت را خاموش کنید و بعد از 5 دقیقه آب را در قابلمه بریزید. در ادامه این مراحل را 5 بار تکرار می کنیم تا تلخی زنجبیل کاملا از بین برود.

سطح سوم

در این مرحله بعد از 5 بار جوشاندن زنجبیل، آب داخل قابلمه را دور بریزید، سپس آب را به همراه شکر، هل و زعفران دم کرده به زنجبیل اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید شکر کاملا حل شود.

مرحله چهارم

در این مرحله اجازه دهید مربای زنجبیل روی حرارت بجوشد تا غلیظ شود. سپس برای بررسی قوام مربا از مربا 1 قاشق مرباخوری شهد می گیریم و می گذاریم خنک شود سپس با دو انگشت میل می کنیم.

مرحله پنجم

اگر شهد مربا بین دو انگشت بیفتد مربا به قوام دلخواه رسیده است. سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و درب آن را می بندیم و می گذاریم در دمای محیط کاملا خنک شود. سپس ظرف درب دار را انتخاب می کنیم.

مرحله ششم

در آخر مربا را در ظرف مورد نظر بریزید سپس درب آن را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید تا خوب خنک شود. در آخر مربای زنجبیل را با کره و خامه به عنوان میان وعده سرو می کنیم.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا