آشپزی

طرز تهیه مربای نارنگی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه مربای نارنگی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه مربای نارنگی

مربای نارنگی یکی از مرباهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با دستور پخت های مختلف می توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز تهیه مربای نارنگی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم مربای نارنگی
نارنگی 1 کیلوگرم
قند 2 لیوان
آب نارنگی یا پرتقال 1 فنجان
آبلیموی تازه 1 قاشق چایخوری
کره 1 قاشق چایخوری
زعفران آب پز 1 قاشق غذاخوری
پودر پوست پرتقال (اختیاری) 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه مربای نارنگی

مرحله اول

برای تهیه مربای نارنگی خانگی ابتدا پوست اولیه و ثانویه نارنگی را جدا می کنیم سپس فیله نارنگی را در ظرف مناسبی می ریزیم. سپس شکر و آب نارنگی را به فیله های نارنگی اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و می گذاریم نارنگی بجوشد سپس با کفگیر کف مربا را جدا می کنیم. سپس آبلیموی تازه را به همراه کره اضافه می کنیم سپس هم می زنیم.

سطح سوم

در این مرحله می گذاریم مربای نارنگی به مدت 1 ساعت بپزد. توجه داشته باشید که زمان پخت نارنگی نباید بیشتر از زمان تنظیم شده باشد، زیرا مربا تلخ می شود. سپس پودر پوست پرتقال را به مربا اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مربای نارنگی را هم زده و بعد از 1 ساعت اجاق گاز را خاموش می کنیم. بعد از آن مربا را در دمای محیط می گذاریم تا کاملا خنک شود و بعد از آن ظرف مناسب درب دار را انتخاب می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مربا را در ظرف مورد نظر بریزید سپس درب ظرف را ببندید و به مدت 1 روز با درب پایین قرار دهید تا هوای اضافی داخل شیشه گرفته شود. بعد از این مدت لیوان را داخل یخچال می گذاریم.

مرحله ششم

در آخر مربای نارنگی را به مدت 1 روز در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود. سرگرمی روز بعد از این مدت مربای نارنگی را با نان تازه و کره و خامه برای صبحانه سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا