طرز تهیه مربای هلو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه مربای هلو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه مربای هلو
مربای هلو یکی از مرباهای خوشمزه و بین المللی است که علاقه مندان زیادی دارد تا آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز تهیه مربای هلو برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای مربای هلو |
|
هلو | 500 گرم |
قند | 350 گرم |
اب | ½ فنجان |
زعفران آب پز | 1 قاشق غذاخوری |
جوهر لیمو | ½ قاشق چایخوری |
طرز تهیه مربای هلو
مرحله اول
برای تهیه مربای خوشمزه هلو ابتدا هلوها را بشویید و پوست آن را جدا کنید. بهتر است از هلوهای زرد و درشت استفاده شود که طعم و عطر بهتری دارند. حالا هلوها را نگینی خرد می کنیم.
مرحله دوم
سپس هلو و شکر را به همراه آب به صورت لایه ای در قابلمه مناسبی می ریزیم سپس قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و می گذاریم مربا به مدت 40-50 دقیقه بجوشد تا شهد غلیظ شود.
سطح سوم
در حین پخت، مربا را با قاشق از زیر ریخته و دور می اندازیم تا در آخر مربای شفاف و براقی داشته باشیم. بعد از این مدت زعفران پخته شده را به قابلمه اضافه کنید و دوباره اجازه دهید مربا به مدت 30 دقیقه بجوشد.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید که از آنجایی که هلو دارای بافت آبکی است، مقدار آب آن را افزایش ندهید. بعد از این مدت آبلیمو را به قابلمه اضافه کنید و بعد از هم زدن قابلمه را از روی حرارت بردارید تا مربا خنک شود.
مرحله پنجم
وقتی مربا خنک شد یک ظرف شیشه ای مناسب انتخاب کنید و با دستمال آن را کاملا خشک کنید سپس مربا را داخل آن بریزید. در آخر مربای هلو را در یخچال نگهداری می کنیم. نوش جان.
5
1