آشپزی

طرز تهیه مرغ آلبالویی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه مرغ گیلاس

مرغ با گیلاس یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که با دستور پخت های مختلف می توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز تهیه مرغ گیلاس برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 3 نفر
سینه مرغ 300 گرم
پیاز 1 قطعه
زعفران آب پز غلیظ کافی
نمک و فلفل کافی
مواد لازم برای سس آلبالو
گیلاس 1 کاسه
پیاز 1 عدد وسط
رب انار 2 قاشق غذاخوری
اب ½ فنجان
قند 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مرغ گیلاس

مرحله اول

برای تهیه مرغ لذیذ با آلبالو ابتدا سینه مرغ را با چرخ گوشت بکوبید تا نازک شود سپس به صورت نواری برش دهید. حالا پیاز را نازک حلقه کرده و با سینه مرغ در ظرفی بریزید.

مرحله دوم

حالا مقداری زعفران پخته شده را به همراه نمک و فلفل در کاسه بریزید و خوب ماساژ دهید تا طعم ها با سینه مرغ مخلوط شود. سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال می گذاریم.

سطح سوم

سپس سینه های مرغ را به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت استراحت دهید تا مزه دار شوند. در این فاصله سس آلبالو را با برداشتن هسته آلبالو با نی درست می کنیم.

مرحله چهارم

سپس پیاز را به صورت حبه های درشت رنده کرده و همراه با کمی روغن مایع در ظرف مناسبی بریزید. حالا پیاز را تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود سپس سس انار را به قابلمه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله آلبالوها را به همراه شکر و آب به قابلمه اضافه کنید سپس درب قابلمه را ببندید. حالا می گذاریم سس آلبالو خوب بجوشد تا آب اضافی آن تبخیر شود و بعد به غلظت دلخواه برسد.

مرحله ششم

پس از استراحت دادن به سینه های مرغ، آنها را از یخچال خارج کرده و هر نوار سینه مرغ را به صورت مارپیچ در آورید و سپس به سیخ بکشید. بعد از آن در تابه مناسبی کمی روغن مایع ریخته و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله هفتم

حالا سینه مرغ را داخل تابه می گذاریم و می گذاریم یک طرف آن کمی طلایی شود، سپس برمی گردانیم و بلافاصله درب تابه را می بندیم تا سینه مرغ کاملا سرخ شده و مغز آن پخته شود.

مرحله هشتم

وقتی سس آلبالو غلیظ شد، ظرف را از روی حرارت بردارید و سس را در ظرف مورد نظر بریزید، سپس سینه مرغ را روی سس بچینید و با برنج زعفرانی سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا