آشپزی

طرز تهیه مرغ خامه ای با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه مرغ خامه ای را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه مرغ خامه ای

مرغ خامه ای یکی از لذیذترین غذاهای ایتالیایی است که با مواد مختلفی درست می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه مرغ خامه ای برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سینه مرغ 300 گرم
نمک، فلفل، پاپریکا و ادویه کاری 1 قاشق چایخوری
زیره ½ قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس خامه ای
پیاز 1 عدد پیاز کوچک
سیر 2 قرص
کرم رنگ 200 گرم
شیر نر 1 فنجان
ارد 1 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه 3 تا 4 قطره

طرز تهیه مرغ خامه ای

مرحله اول

برای تهیه مرغ خامه ای مجلسی ابتدا سینه مرغ را ورقه ای برش می دهیم سپس در ظرف مناسبی می ریزیم. سپس نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری، فلفل قرمز و زیره را به سینه مرغ اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا سینه مرغ را ماساژ می دهیم تا ادویه ها به گوشت مرغ آغشته شود. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس مقداری روغن مایع داخل آن می ریزیم و می گذاریم خوب داغ شود.

سطح سوم

در این مرحله سینه مرغ را داخل ماهیتابه گذاشته و دو طرف آن را کاملا سرخ می کنیم. سپس پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد کنید سپس مرغ را از ماهیتابه خارج کنید.

مرحله چهارم

حالا سس خامه ای را با اضافه کردن پیاز خرد شده به همان ماهیتابه ای که سینه مرغ را سرخ کرده بودیم آماده می کنیم و تفت می دهیم تا پیاز قرمز و طلایی شود. سپس پوست سیر را جدا می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سیر را با دندان های ریز رنده شده رنده می کنیم سپس به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. سپس در ظرف مناسبی خامه صبحانه را به همراه شیر و آرد و آبلیموی تازه بریزید.

مرحله ششم

حالا نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و ادویه کاری را به مخلوط خامه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند. سپس مخلوط خامه را به پیازها اضافه کنید و هم بزنید سپس اجازه دهید سس بجوشد.

مرحله هفتم

در این مرحله بعد از 5 دقیقه سینه های مرغ را در سس خامه ای قرار می دهیم سپس سینه های مرغ را به مدت 5 دقیقه در سس می گذاریم تا بپزند. سپس بعد از این مدت سینه مرغ را به سس برمی گردانیم.

مرحله هشتم

حالا اجازه دهید سینه های مرغ به مدت 5 دقیقه در سس بماند تا پخته شوند. سپس بعد از گذشت این مدت مرغ خامه ای را در بشقاب مورد نظر می ریزیم و با پاستا یا هر چیز دیگری که دوست داریم سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا